Javítana az USA-Kuba kapcsolatokon Biden

2021. március 09. 22:07

Az amerikai elnök Trump után az Obama-féle megközelítéshez térne vissza.

2021. március 09. 22:07
null

A Biden-kormányzat felülvizsgálni készül Donald Trump elnök azon döntését, amikor is Kubát terrorizmust-finanszírozó országnak minősítette – tudta meg a Reuters. Jen Psaki, a Fehér Ház szóvivője hozzátette azonban, hogy bár nem terveznek drasztikus változtatásokat a két ország viszonyán,

visszatérnének az enyhébb, Obama-adminisztrációt jellemző külpolitikához.

Korábban Donald Trump, egyfajta last-minute döntésként, 9 nappal azelőtt, hogy elhagyta volna a hivatalát, a terrorizmust szponzoráló országok közé sorolta Kubát, mivel az amerikai szökevényeket fogadott be, illetve támogatja a venezuelai szocialista Maduro-rezsimet.

Ezzel kapcsolatban március 3-án fogalmazott meg egy levelet 80 amerikai képviselő Joe Bidennek, hogy vonja vissza Trump fenti „kegyetlen” döntését.

Kép forrása: Saul Loeb/AFP

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vemiko
2021. április 18. 08:11
persze hogy javítana az usa.... mert kuba egy meleg ország..... csak szerencsétlen joe ezt is félreértette.... de lehet hogy majd olvassa a kommenteket... hát segítek...... meleg=jó idő, sok napsütés......nem "más" :) :) :)
vip era
2021. április 17. 20:16
Dehogy foglalkozik Kubával Hugyos Józsi. Neki egy kérése van,hagyják nyugodtan vizelni.
Wezuv
2021. március 10. 14:39
Saját fajtájukhoz dörgölőznek. Bár bevallom, nem tudom jelenleg kubában kommunisták kormányoznak-e!? :-)
Tehetős Totó
2021. március 10. 08:25
Majd megbeszélik Fidellel...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!