Levélbomba robbant a Lidl központjában, több sérült is van

2021. február 17. 19:36

Robbanás történt szerdán a németországi Neckarsulmban a Lidl üzletlánc központjában, hárman megsebesültek – jelentették német hírportálok.

2021. február 17. 19:36
null

Ketten könnyebben, egy ember súlyosan megsebesült a robbanásban. Az épületet kiürítették, a környéket lezárták – jelent meg a helyi hatóságok Twitter-oldalán. 

 

 

A Heilbronner Stimme című lap szerint a Neckarsulmhoz közeli Eppelheimben egy italgyártó cég áruátvevő részlegénél is robbant korábban egy küldemény. A személyt, aki átvette „akusztikus trauma érte”. Anyagi kár a másik esetben nem történt, de a hatóságok vizsgálják, hogy van-e kapcsolat a két eset között. 

Fotó: DPA PICTURE-ALLIANCE/SIMON ADOMAT

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. február 18. 16:05
Ne bolondozz! Elhiszed azt, hogy a Hofer És a Lidl azok konkurensek? És nálunk egymás mellett a Lidl és az Aldi? Ugyanaz a befektetői kör. A pénznél összeér. Ha ide mégy, ha oda, nekik fütyül.
zrx8
2021. február 18. 08:56
Ettől _teljesen_független_ hír valamikor a közeljövőből: "a kereslet hiánya miatt" a Lidl leveszi polcairól a sertéshúsból készült élelmiszereket.
Robur
2021. február 17. 22:58
A sok féreg mit lájkol ezen?
civis72
2021. február 17. 20:45
nincs elég halal moslék a békésvallásúaknak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!