Nem alapít új pártot Donald Trump

2021. január 28. 21:29

Donald Trump tanácsadója szerint a volt elnököt nem érdekli egy új párt alapítása.

2021. január 28. 21:29
null

Donald Trump tanácsadója szerint a volt amerikai elnök nem gondol egy újabb párt megalapítására, és „aktívan részt fog venni a republikánusok politikájában”.

Lewandowski - aki Donald Trump 2016-os elnökválasztási kampányát irányította, és a 2020-as kampányban is az egyik legfőbb tanácsadójaként dolgozott - tagadta az amerikai sajtóban megjelent feltételezéseket, amelyek arról szóltak, hogy a tavaly alulmaradt elnök Hazafias Párt néven új politikai csoportot alapítana, amelyet személyesen vezetne, és versenyre kelne jelenlegi pártjával, a republikánusokkal.    

Corey Lewandowski hozzátette: Donald Trump továbbra is aktívan részt vesz a republikánus jelöltek toborzásában és azon választott képviselők felelősségre vonásában, akik támogatták a demokratákat abban, hogy a volt elnök ellen alkotmányossági vádeljárás (impeachment) induljon a Capitoliumnál január 6-án lezajlott zavargások miatt.

(MTI)

Fotó: MTI/AP/Luis M. Alvarez

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ma is bukik a Zorbán...
2021. január 31. 10:10
Nagyszerű, hogy Trump ki akarja takarítani a pártból a bolsevista bűnözőkkel kollaborálókat! Ez az egyetlen jó lépés: ajtót kell mutatni az árulóknak.
Ma is bukik a Zorbán...
2021. január 31. 10:07
Nem véletlen,hogy a bolsevista politikai szörnyetegek ki akarják végezni: rettegnek tőle.
llnnhegyi
2021. január 29. 15:11
Hajrá Trump elnök úr!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!