Távozik posztjáról az amerikai igazságügyi miniszter

2020. december 15. 06:55

A tárca vezetését Barr eddigi helyettese, Jeff Rosen veszi át ideiglenesen.

2020. december 15. 06:55
null

Távozik posztjáról William Barr amerikai igazságügyi miniszter - jelentette be helyi idő szerint hétfőn Donald Trump amerikai elnök. Az elnök által a Twitteren megosztott levélben Barr hosszasan méltatja a Trump által elért eredményeket, és közli, hogy december 23-án távozik hivatalából. Trump tudatta, hogy a tárca vezetését Barr eddigi helyettese, Jeff Rosen veszi át ideiglenesen.

Trump korábban nyíltan bírálta Barrt, amiért a miniszter úgy nyilatkozott, hogy az igazságügyi tárca nem talált olyan, széleskörű választási csalást, amely megváltoztatná, hogy Joe Biden demokrata párti jelölt nyerte a novemberi elnökválasztást. William Barr 2019 februárja óta vezeti az Egyesült Államok igazságügyi minisztériumát.

(MTI)

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Salamander
2020. december 15. 11:11
Trumpnak azzal kellet volna kezdenie a kormányalakítást, hogy az összes görényt kirúgja, megfigyelteti, azaz "elbeszélget velük". Mivel ez nem történt meg, teljesen kivágták alatta a fát. Ezt utólag - egy elcsalt választás után - már felesleges taglalni, de deklarálni muszáj.
tevevanegypupu
2020. december 15. 09:29
Fantasztikus..nyugodtan elmondhatjuk már csak arról is, amit úgy a felszinen megtudtuk, hogy Trump saját kormánya foglya lehetett..és hogy az amerikai demokrácia rosszabb mint a maffia..és Al Capone tulajdonképpen tisztességesebb volt, nyílt kártyákkal játszott..Ezek után bízzon az ember bármiben is..bár nekünk itt van az Unió..joggal félünk tőlük is..
balbako_
2020. december 15. 07:55
Ellenséges ügynökként dolgozott.
OberEnnsinnen
2020. december 15. 07:37
Nyilvánvaló, hogy Barr is fogva van, ezért nem volt mersze a judeo-komilfó ellen állást foglalni. Az pedig annyi: nem lehet csalást találni a választásokkal kapcsolatban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!