Hivatalosan is Joe Bident hirdették győztesnek Arizonában és Wisconsinban

2020. december 01. 12:25

Ezzel Trump mind a hat államban – ahol megtámadta a választás eredményeit – kudarcot vallott.

2020. december 01. 12:25
null

Hivatalosan is bejelentette Joe Biden győzelmét Arizona és Wisconsin, ezzel mind a hat államban, melyben Donald Trump megtámadta a választás eredményét, Joe Bident hirdették hivatalosan is győztesnek – hozta le a Guardian alapján a Portfolio

Wisconsinban részleges újraszámlálás volt, a számlálás eredményeképpen csak nőtt Joe Biden több mint 20 ezer szavazatos előnye. Bár az államban hivatalosan is Bident hirdették győztesnek, a Trump-kampány még mindig támadja az eredményt és 238 ezer szavazatot akarnak érvényteleníteni. Az újraszámlálásért Trump csapata 3 millió dollárt fizetett.

Trump jogi eljárása nem tudta fordítani az eredményt korábban Georgiában, Michiganben, Nevadában és Pennsylvaniában sem. Ezen kívül Arizonában is deklarálták Joe Biden győzelmét, ahol alig 11 ezer szavazattal szerzett többet a demokrata politikus, mint republikánus ellenfele. 70 év alatt ez a második alkalom, hogy egy demokrata nyert Arizonában.

(Nyitókép: MTI/AP/Carolyn Kaster)

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egyvilág
2020. december 01. 19:26
Trump buktájáról röviden: https://egyvilag.hu/index.shtml#egyebek
mokány
2020. december 01. 17:46
Nem azt mondtál Feri.
toef36
2020. december 01. 17:34
MIndegy már: AMERIKA A CSALÁS VILÁGBIRODALMA s nem a tizstességé... Ami megtörtént - megtörtént, senki és semmi nem mossa le ezt a gyalázatot az amerikai választási manőverről...
mokány
2020. december 01. 16:18
Az Űj Világ, új neve : Csalló-köz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!