Kamala Harris: Visszaállítjuk a palesztinoknak nyújtott segélyeket

2020. november 03. 17:56

„Joe és én is hiszünk minden palesztin és izraeli értékében, és azon fogunk dolgozni, hogy a palesztinok és az izraeliek egyenlő mértékben élvezhessék a szabadságot, a biztonságot, a jólétet és a demokráciát” – jelentette ki a demokrata szenátor.

2020. november 03. 17:56
null

Harris szombaton az The Arab American News e-mailben adott interjújában jelezte, hogy Joe Biden kormányzása esetén az Egyesült Államok megújítja kapcsolatait a palesztinokkal, és ellenzi az izraeli egyoldalú akciókat, amelyek szerinte aláássák a kétállami megoldást – közölte kedden a Neokohn.

„Joe és én is hiszünk minden palesztin és izraeli értékében”

Mint írták, Harris azt is elmondta, hogy a Biden-kormány azonnali lépéseket tesz a palesztinoknak nyújtott gazdasági és humanitárius segítség helyreállítása érdekében, megkísérli kezelni a gázai humanitárius válságot és újranyitni az Egyesült Államok Kelet-Jeruzsálemben működő konzulátusát, amellett, hogy a PLO washingtoni missziójának újbóli megnyitására törekszik.

– jelentette ki.

„Elkötelezettek vagyunk a kétállami megoldás mellett, és szembeszállunk minden egyoldalú lépéssel, mely aláássa ezt a célt. Ellenezni fogjuk az annektálást és a településbővítést is” – tette hozzá.

Az eredeti, teljes bejegyzést ide kattintva olvashatja.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2020. november 03. 20:55
Van még valakinek kérdése ki a főnök a Biden-Kamala kettősben? Gratulálok!
villogókékfog
2020. november 03. 19:24
Bibi most zsarolta végig az usa zsidó szervezeteket. Szép.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!