Bill Clinton volt tanácsadója szerint a demokraták tőrbe csalták Trump elnököt

2020. november 05. 19:43

A politikai elemző szerint a Demokrata Párt számított a szoros versenyre és a „cinkos” médiával állított csapdát.

2020. november 05. 19:43
null

A média, a közvéleménykutatók és a demokraták célja is az volt, hogy egy olyan „előítéletet” teremtsenek, mely szerint Joe Biden már nyert, így rávegyék Donald Trumpot arra, hogy ezt az előítéletet kelljen megdöntenie. 

„A korai közvélemény-kutatások, a lapok beszámolói, a számolás késedelmei mind arról szóltak, hogy megalapozzák, miszerint Joe Biden már nyert, vagy legalábbis túl zavarossá tették a helyzetet, így a megteremtett előítélet kikezdhetővé vált” – véli az elemző. A politilógus szerint ez egy gondosan felállított dominó volt, melynek a célja az volt, hogy végül rádőljön az elnökre. 

„Ez az egész egy cselszövés” – kezdte magyarázni elméletét Morris a Newsmax televízión. „A Demokrata Párt ezt megtervezte. Tudták, hogy valószínűleg elveszítik a választást, ezért első lépésként hamis közvélemény-kutatásokat hoztak ki arról, hogy milyen hatalmas mértékben fognak nyerni.”

Keddig a közvélemény-kutatók talán még 2016-os, a Clintonnak jósoltnál is nagyobb előnyt mutattak Bidennek. Azt a feltételezést erősítették, hogy lekűzdhetetlen előnye van, ezt pedig Trump kampánya sem tudta érdemben megcáfolni.

„Aztán, amikor a választások éjszakáján az eredmények megszülettek, a demokraták folyamatosan megakasztották a szavazatok számolását így sok körzetben az nem fejeződött be időben. Pennsylvania és Wisconsin államban különösen sokáig tartották fel a folyamatot” – folytatta Morris. „Aztán megérkeztek a postai küldeményekkel, hirtelen bedobták őket és megtiltották a republikánusoknak, hogy rájuk nézhessenek. Végül bejelentették, hogy Biden nyert.”

„A bűnrészes média ezeket az államokat hamar Biden javára írta; innentől egy olyan közvélekedést teremt, hogy Biden megnyerte a választásokat” – mondta. „Trump most abban a helyzetben van, hogy kénytelen szembemenni ezzel a közvélekedéssel.”

(Forrás: Newsmax)

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robi54
2020. november 07. 13:42
Az amerikai "demokrácia " egy rakás szar!
Aerion
2020. november 06. 10:19
Elemien durva csalás zajlott a levélszavazatok körül, egy korrupt párt, félig halott, elbutult kirakatfigurája neve alatt, amit a pali még csak felfogni se képes. Döbbenet, hogy hova süllyedt ez az ország.
Kettőazkilenc
2020. november 06. 01:52
Az érdekes, hogy amikor megnéztem szerda? reggel 8kor, oké, elég szoros ahhoz képest de laza Trump győzelemnek nézett ki a szavazatok többségénerk megszámlálása után. Erre 2 napja majdhogynem csak demokrata szavazatok jönnek. Ki érti ezt...
elfújta az ellenszél
2020. november 06. 00:38
Lesz itt még hercehurca, és nem egypár napig. Ami szomorú benne, hogy a választói akarat számit a legkevésbé. Ez már egy pókerparti a bűnbarlangban
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!