A rendőr halottnak nyilvánította – aztán föltámadt

2020. november 23. 10:44

Magához tért egy nő Romániában, amikor koporsóba akarták tenni.

2020. november 23. 10:44
null

Meglehetősen morbid eset történt a Bihar megyei Báródbeznyén: egy rendőr halottnak nyilvánított egy 76 éves nőt, aki azonban magához tért, amikor a rokonai már éppen arra készültek, hogy a koporsóba tegyék – írta meg a Főtér.ro. A rendőrséget a szomszédok értesítették, miután már napok óta nem látták a nőt. Végül csütörtökön kiszállt a helyszínre egy rendőr, és bement a nő házába és a földön fekve talált rá az idős asszonyra. Megvizsgálta a pulzusát, és úgy találta, hogy már nem ver a szíve. Ezért értesítette a háziorvost, majd a rokonságot is hogy a nő meghalt.

Az orvos aznap már nem tudott kimenni, így a nő továbbra is a padlón maradt, amíg Fehér megyéből meg nem érkezett egy rokon, aki a szomszédokkal együtt elkezdte előkészíteni a testet a temetésre, és virrasztást is tartottak. Amikor azonban éppen koporsóba tették volna, a nő megmozdult. Az ijedelem elmúltával kihívták a mentőket, akik megállapították: a nő teste erősen kihűlt, így gyorsan a nagyváradi sürgősségi kórházba vitték. Jelenleg intenzív osztályon ápolják, állapota stabil. A rendőr ügyében hivatali mulasztás gyanúja miatt indult eljárás – írta meg a Főtér.ro.

Fotó: MTI/EPA/ANSA/Matteo Corner

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mandarin.
2020. november 23. 20:25
Az román ortodox egyház vizsgálatot indíthatna, hogy történt-e valódi csoda a néni újjászületése során. Arrafelé nincsenek temetkezési vállalkozók?
Kiscsillag
2020. november 23. 19:43
Románia a legelmaradottabb legszegényebb ország Európában.
Vakfolt
2020. november 23. 16:27
- Te cigány, mit szeretnél hallani a temetéseden? - Azt hogy nézd má: mozog!
Hunyadi vasökle
2020. november 23. 12:41
Közben megjött a laborvizsgálat eredménye: covid negativ. Na, akkor használhatatlan a statisztika számára, tehát inkább éljen tovább, Ja, vagy hogy ez Romániában történt? Akkor vissza az egész
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!