Trump helyi idő szerint kora este elhagyja a kórházat

2020. október 05. 23:00

„Jobban érzem magam, mint 20 évvel ezelőtt” – hangsúlyozta az elnök.

2020. október 05. 23:00

Donald Trump amerikai elnök a Twitteren hétfőn közölte, hogy helyi idő szerint kora este elhagyja a Walter Reed katonai kórházat, ahova korábban koronavírus-fertőzés miatt elővigyázatosságból bevonult. A mikroblogban Trump hangoztatta: „Tényleg nagyszerűen érzem magam! Nem kell félni a Covidtól. Nem szabad hagyni, hogy ez uralja az életünket”. Majd hozzátette, hogy a kormányzása idején néhány valóban kiváló gyógyszert sikerült kifejleszteni.

– hangsúlyozta Trump. Az elnök hétfőn több Twitter-bejegyzést is közzétett, többek között az egészségi állapotáról is. Reagált azokra a sajtójelentésekre is, amelyek nehezményezték, hogy vasárnap délután szájmaszkban és kocsiban megjelent a kórház előtt, hogy köszöntse az ott szép számban – amerikai zászlókkal és őt éltető táblákkal – megjelent híveit. „Ha nem tettem volna, akkor azt írják, hogy faragatlan vagyok” – írta az egyik mikroblogban.

Több bejegyzést szentelt a napi politikának is. Az elnökválasztáson való szavazásra buzdított, külön bejegyzést írt a virginiai helyzetről, újabb adóemeléseket, vagy jobb és olcsóbb egészségbiztosítási rendszert helyezett kilátásba.

(MTI)

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2020. október 06. 13:03
Csak óvatosan, nehogy visszaessen a betegségbe! Továbbra is jobbulást kívánok!
LAW AND ORDER
2020. október 06. 06:12
https://media.thedonald.win/post/22bepu7c.jpeg Igazi hős!!!
LAW AND ORDER
2020. október 06. 06:03
A libernyákok már vért hánynak tehetetlen gyűlöletükben! Az Elnök nem csak túlélte a vírusukat, de a maszkmániát is ALAPOSAN HELYRERAKTA, nem csak szóban, de tettekkel is! Győztes hadvezérként tért vissza, miközben a demens Biden a pincében, maszk mögé bújva retteg! Ezt kapjátok ki, libernyákok!
Nagy Pál
2020. október 06. 05:36
Jobban érzem magam, mint 20 évvel ezelőtt - Torgyán is efféléket mondot. Az életkora előrehaladtával a haja pld. egyre sötétebb lett.... aztán egyszer csak belehalt a nagy fiatalodásba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!