Koronavírus-gyanú miatt karanténba vonul Donald Trump

2020. október 02. 06:45

Az elnök tanácsadójának pozitív lett a tesztje.

2020. október 02. 06:45
null

Donald Trump egyik közeli tanácsadójának, Hope Hicksnek pozitív lett a koronavírus-tesztje, ezért az amerikai elnök és felesége karanténba vonul, amíg nem érkeznek meg a teszteredményeik - jelentette a sajtó helyi idő szerint csütörtök éjszaka.

Hicks együtt utazott Trumppal az elnöki különgépen a keddi elnökjelölti vitára Clevelandba, majd szerdán egy kampánygyűlésre Minnesotába. „Hope Hicksnek, aki megállás nélkül és nagyon keményen dolgozott, pozitív lett a vírustesztje. Borzalmas! A first ladyvel várjuk teszteredményeinket. Addig is megkezdjük a karanténfolyamatot!” – írta Trump a Twitteren. Az elnök előzőleg arról számolt be, hogy legkésőbb péntekre meglesz a teszt eredménye, és elmondta, hogy ő és felesége is sok időt tölt a korábban a Fehér Ház kommunikációs igazgatójaként dolgozó Hicksszel.

(MTI)

Nyitókép: MTI/AP/Alex Brandon

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2020. október 02. 07:26
Na igen..micsoda véletlen..
triumphator
2020. október 02. 07:21
pozitív is lett a tesztje. és az asszonynak is. trump 74 éves.
makám
2020. október 02. 07:13
hmm túl szerencsés véletlen ez a demokratáknak..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!