Kínos ügy miatt függesztették fel a New Yorker jogtanácsosát

2020. október 20. 11:45

Jeffrey Toobin 25 éve dolgozik a New Yorkernek, illetve a CNN jogi elemzőjeként is jegyzik.

2020. október 20. 11:45
null

A New Yorker magazin felfüggesztette Jeffrey Toobin munkaviszonyát, miután kiderült, hogy a férfi maszturbált egy, a Zoomon zajló szerkesztőségi megbeszélés közben október elején – hozta le a Guardian. „Kínosan hülye hibát követtem el, azt hittem, hogy nem megy a kamera” – mondta el a Vice-nak az ügyről nyilatkozva a jogi elemző, hozzátéve: „bocsánatot kér feleségétől, családjától és munkatársaitól”. Jeffrey Toobin 25 éve dolgozik a New Yorkernek, illetve a CNN jogi elemzőjeként is jegyzik. A CNN közleménye szerint Toobin maga kérte, hogy személyes okok miatt abbahagyhassa a munkát egy időre.

Azt hittem, elnémítottam a Zoomot, és senki nem fog látni” – magyarázta az esetet Toobin. A Vice cikke szerint épp szünetet tartottak az online megbeszélésben, amikor Toobin maszturbált, amit azonban a résztvevők közül legalább ketten láttak. A New Yorker megerősítette, hogy amíg be nem fejeződik az eset kivizsgálása, felfüggesztették Toobin jogviszonyát.

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2020. október 20. 21:18
Nem gondoltam, hogy a mi Zsótink ennyivel a fejlett Nyugat előtt jár...:)))
levig79
2020. október 20. 19:43
Hogy ezek a retardált beteg állatok mindig a liberális fészkekhez vonzódnak...nemhiába, zsák a foltját.
csi
2020. október 20. 18:34
Ez ilyen zsidó szokás, hogy szeretik megalázni a gojt azzal, hogy maszturbálnak előtte. Néha nem is tudatosan. Legyen az filmproducer (Weinstein), politikus (Weiner), humorista (Louis C.K.) ez mindig bejön. Valami sivatagi maradvány lehet, mint az araboknál a zoofília.
catalina9
2020. október 20. 18:22
lehet, hogy bitcoint bányászott a gatyájában...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!