Káromkodással vonta vissza Trump támogatását 50 Cent

2020. október 26. 08:28

Intenzív politikai életet él a rapper és színész 50 Cent.

2020. október 26. 08:28
null

50 Cent, polgári nevén Curtis Jackson a múlt héten jelentkezett egy Instagram-poszttal, amelyben Donald Trump támogatásáról biztosította a közösségi oldal nyilvánosságát. A döntésében a demokrata jelölt Joe Biden adótervei játszottak fontos szerepet, a volt alelnök ugyanis megemelné az adókulcsokat azoknál a polgároknál, akik évi 400 ezer dollárnál többet keresnek. „Nem érdekel, ha Trump nem szereti a feketéket, 62 százalék, teljesen elment a kib…tt eszetek” – reagált az adózási lehetőségekre a művész.

B...a meg Donald Trump

Fellépése többek között Jimmy Fallon show-műsorában is szóba került, ahol egyébként 50 Cent egyik exe, a komikus Chelsea Handler volt a vendég – írta meg a HVG. Handler pedig arról beszélt, hogy emlékeztetnie kellett a rappert arra, hogy fekete, így nem szavazhat Donald Trumpra, és nem kellene befolyásolnia emberek tömegeit, akik hallgatnak rá, csak azért, mert aggódik a pénzügyei miatt. 50 Cent ezek után tett egy 180 fokos fordulatot, és a Fallon-műsor videóját posztolva azt írta az Instagramon, hogy soha nem is kedvelte az elnököt, és egyébként „b…a meg Donald Trump”.

50 Cent nem az egyetlen fekete rapper, akinek bírálatokkal kellett szembenéznie, amiért Donald Trumpot támogatja. Kanye West és Ice Cube elnöki rajongását is felzúdulás kísérte a közösségi oldalakon.

Fotó: MTI/Nándorfi Máté

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Saksafar
2020. október 27. 10:06
Amúgy nálunk is szóba került a nagy vagyonok megadóztatása (rendes ős-bolsi-komcsi elképzelés) és kik állnak mögötte? Kérdezni sem kellene, természetesen a dicső, újra legszívesebben tanácsköztársaságot megvalósító ellenzékünk. Tehát amennyiben képtelen vagy gazdálkodni, a gazdaságot felszálló pályára állítani, akkor vedd el attól, akinek van. Ezt már ismerjük.
Saksafar
2020. október 27. 09:58
Sajnos nyilván sokakat képes befolyásolni, pedig alapigazság, hogy attól, hogy valaki híres még nem lesz okos. Főleg amióta Trump az elnök ezt számos amerikai híresség bizonyította.
Mátyás01
2020. október 26. 18:34
"emlékeztetnie kellett a rappert arra, hogy fekete, így nem szavazhat Donald Trumpra" Miért ne szavazhatna egy fekete Trumpra?
józan paraszti ész
2020. október 26. 16:40
Annak a társadalomnak ahol ez a feka tényező, már úgyis minden mindegy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!