50 Cent inkább Trumpot szeretné elnöknek

2020. október 20. 18:45

A rapper ellenzi Biden adóterveit.

2020. október 20. 18:45
null

50 Cent inkább Donald Trumpot szeretné látni az Egyesült Államok elnökeként. A rapper ugyanis aggodalmát fejezte ki annak kapcsán, hogy Biden megemelné a legnagyobb bevétellel rendelkezők számára az adókulcsot az Egyesült Államok egyes államaiban.

Egy az előadó által Instagramon megosztott (valamelyest talán félrevezető) fotóból ugyanis kiderül, hogy

Biden adózási tervei szerint az USA egyes államaiban akár több mint 60 százalékos adókulccsal is számolhatnának a legnagyobb jövedelemmel rendelkezők.

A raepper bejegyzésében arra is utalt, hogy ebben az esetben még New Yorkot is elhagyja, mondván: „a Knicks úgysem nyer soha”. 50 Cent hozzátette azt is, még az sem érdekli, hogy Trump „nem kedveli  a feketéket”, a New York államban kivetni tervezett 62 százalékos adókulcsról azt írta: „elment az eszetek?”

Címlapképen: 50 Cent (Curtis Jackson) amerikai rapzenész megérkezik a világ legnagyobb fogyasztói elektronikai vásárának, a berlini IFA-nak a nyitógálájára 2012. augusztus 30-án. Fotó: MTI/EPA/Jörg Carstensen

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
12345
2020. október 21. 10:29
azt honnan veszi hogy Trump nem szereti a feketéket? ez hatalmas baromság
JMoflicheque
2020. október 21. 08:26
Hihetetlen!! Esze van a niggernek.
annamanna
2020. október 21. 02:36
"Kirstie Alley tőről metszett republikánus, már négy éve is Trumpra szavazott, és ezúttal is mellé áll. "Azért szavazok Trumpra, mert ő NEM politikus. Négy éve is ugyanezért szavaztam rá, és ezért fogom újra őt választani. Gyorsan elintéz dolgokat, és pillanatok alatt felpörgeti majd a gazdaságot is. Ez van, emberek, ez van" https://nuus.hu/bulvar/celeb/1019/kirstie-alley-t-szetszedik-mert-trumpra-szavazott-de-vedekezese-mindent-visz/
Kristály
2020. október 20. 20:51
Ezek a demokraták libsik egy csecset szoptak , rögtön adó emelés ezek nem is látnak mást magukelött .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!