Trump vs Vučić – mi történhetett?

2020. szeptember 07. 09:49

Mi folyik itt az Ovális Irodában?

2020. szeptember 07. 09:49
null

Amellett, hogy Aleksandar Vučić szerb elnök meglehetősen furcsán viselkedett, miközben Donald Trump bejelentette, hogy Szerbia Jeruzsálembe költözteti izraeli nagykövetségét, egy másik fotó alapján az egész találkozó meglehetősen különös körülmények között zajlott le.

Olvasóinknak mi jut eszébe ennek a képnek a láttán? Mi történhetett és miért?

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
airmax
2020. szeptember 08. 14:58
Nagyjából olyan a helyzet, mint amikor Brezsnyev meglepetés szerűen magyarországra jött és a tököli szovjet repülőtérre odarendelte Kádárt.... És ott véleményt cseréltek az aktuális politikai kérdésekről...
még fokozza
2020. szeptember 08. 07:29
Lehetségesnek tartok egy olyan verziót is, hogy a valóság teljesen más mint amit a politikusok eljátszanak. Trumpnál ez gyakran előfordulhat a taktikája része. Ha igaz, ebben a színjáték megtévesztésben a legnagyobb tehetség. Ettől az aki: milliárdos elnök. Szólhat Kínának, a németeknek, fogalmunk nincs kivel mit akarnak elhitetni. Lehet cicaharc is és igaz is. Nem rendelkezünk elég információval. Trump - Kimdzsongun cicaharc? Orbán - Simicska cicaharc? Akárhogy a Jobbik belerokkant, hogy Simicskára épített.
nemvagyokbela
2020. szeptember 07. 22:18
Legalább megengedték neki, hogy leüljön. Nem sokaknak van megengedve.
LAW AND ORDER
2020. szeptember 07. 20:37
Trump zseniális, óriási!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!