Nézzen rendőrségi dokumentumokat lakmározó kecskét

2020. szeptember 08. 09:55

A rendőrnőnek nem kis erőfeszítésébe került, mire kitessékelte az állatot a kocsiból.

2020. szeptember 08. 09:55
null

Vicces incidensbe keveredett a georgiai Douglas megye sheriffjének egyik embere. Egy kecske mászott be az autójába és elkezdte felfalni a dokumentumokat, amiket kézbesített – bukkant a hírre a 24.hu a Fox News oldalán. A georgiai Douglas megye sheriffjének hivatala osztott meg egy videót, melyet az egyik rendőrnő testkamerája rögzített szeptember elsején. A rendőrnő épp hivatalos iratokat kézbesített, és amikor odament egy házhoz az iratokkal, nyitva hagyta a kocsija ajtaját. Amikor visszament, egy kecse állt az üléseken és a papírokat rágcsálta. A rendőrnőnek nem kis erőfeszítésébe került, mire kitessékelte az állatot a kocsiból, és visszaszerezte a dokumentumokat. A kecske bosszúból még fel is öklelte.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2020. szeptember 09. 04:03
A házon kint lóg az amerikai zászló, ez nem meglepő. Az viszont már nagyon, hogy a verandán, szabad téren folyamatosan megy a ventillátor..... Így pusztítják el a világot a redneckek......
kizökkentidő
2020. szeptember 08. 13:21
Legközelebb talán becsukja az autója ajtaját a marhája.
Senki Alfonz
2020. szeptember 08. 11:48
Egy egyszerű, de csúcstechnológiájú, kétfokozatú (mechanikai és kémiai), barna színű bio-iratmegsemmisítő!! Mi ebben a hír??
Pandaka pygmaea
2020. szeptember 08. 10:44
:D ez kurvajó. Vajon a megsemmisült/megsérült papírokkal kapcs.ban ugyan mit írhatott a jelentésbe?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!