Az orosz Robin Hood elosztogatta a lopott pénzt

2020. szeptember 10. 10:24

A férfi szokatlan módot talált a pénz elköltésére – írta meg az orosz Ria.ru portál.

2020. szeptember 10. 10:24
null

Az orosz Bajkálontúli régió egyik kerületében történt, hogy a gyanúsított belépett Priargunszk település bevásárlóközpontjának egyik butikjába, és elvitt három laptopot, valamint a széfet, benne 800 ezer rubellel (több mint 3 millió forint) – közölte a régió rendészetének illetékes osztálya. A férfit őrizetbe vették és a rendőrségre szállították, ahol beismerte tettét. A „bajkálontúli Robin Hood” vallomása szerint a pénz egy részét elosztogatta alamizsnát kérőknek, egy másik részét pedig adományládákba dobta. A régió belügyminisztériuma ellenőrzi ezeket az információkat. Összesen 57 ezer rubelt foglaltak le a gyanúsítottól – írta meg a Ria.ru.

Fotó: Kevin Costner kétszeres Oscar-díjas amerikai színész-rendező a Robin Hood című 1991-ben bemutatott film egyik jelenetében. (MTI/EPA)

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2020. szeptember 10. 14:07
"a pénz egy részét elosztogatta alamizsnát kérőknek, egy másik részét pedig adományládákba dobta" Jó duma, ellenőrizhetetlen..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!