Szakértő: okkal választották Trumpot a Republikánus Párt elnökjelöltjének

2020. augusztus 25. 10:09

Donald Trump elnöksége alatt például – a járványidőszakot nem számítva – csökkent a munkanélküliség.

2020. augusztus 25. 10:09

Fontos eredményeket ért el Donald Trump amerikai elnök, így nem meglepő, hogy hivataloson a Republikánus Párt elnökjelöltjének választották – mondta Halkó Petra, a Századvég vezető elemzője kedden az M1 aktuális csatornán. A jelenlegi elnök perceken belül megszerezte a jelöltséghez szükséges szavazatokat a párt elnökjelölt-állító konvencióján hétfőn az észak-karolinai Charlotte-ban – hangzott el a műsorban. A koronavírus-járvány kapóra jött a Demokrata Pártnak, hiszen a járvány miatt romló munkanélküliségi adatokat is Donald Trump ellen tudják fordítani – fűzte hozzá Halkó Petra.

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2020. augusztus 25. 16:13
Egyezik az enyemmel.
121212
2020. augusztus 25. 10:29
Két cikk címe a mandinerről: Szakértő: okkal választották Trumpot a Republikánus Párt elnökjelöltjének Szakértő: a tömegszállások hozzájárultak a vírus terjedéséhez egy német sertésfeldolgozóban A "szakértő" mindkét esetben ugyanaz a személy: Halkó Petra, a Századvég vezető elemzője.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!