„Polk megye lakói szeretik a fegyvereket” – eltanácsolja a seriff a zavargókat

2020. június 03. 12:17

A floridai Polk megye lakói „éjjel otthon lesznek a csőre töltött fegyvereikkel” – üzeni az amerikai zavargóknak a helyi seriff.

2020. június 03. 12:17

„Polk megye lakói szeretik a fegyvereket, vannak fegyvereik, bátorítom is őket, hogy legyenek fegyvereik, és éjjel otthon lesznek a csőre töltött fegyvereikkel. Ha éjjel megpróbáltok betörni az otthonaikba és lopni vagy gyújtogatni akartok, nagyon is azt tanácsolom nekik, hogy kilőjenek titeket a házaikból” – fogalmazott üzenetében a florida Polk megye seriffje, Grady Judd.

Judd seriff ugyanakkor arról is beszélt: a békés tüntetéseket támogatja, a tüntetésekhez és zavargásokhoz vezető minneapolisi tragédiát – egy rendőrkézre került fekete férfi fulladásos halálát – ő is elítéli, botrányosnak tartja. „Ha az a rendőr itt követte volna el a tettét, már napnyugtára a megyei börtönbe lett volna zárva” – tette hozzá.

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mokány
2020. június 04. 11:07
Az Európai Uniónak már a Himnusza is ilyen: " ....Törj (nem elírás),be hozzánk drága vendég, merre lengnek lábaik ( ez sem elírás)...."
Kanóc
2020. június 04. 08:04
Még a Balkán is civilizáltabb.
Kandeláber
2020. június 04. 07:25
Gondolom, a hulladékok messze elkerülik Polk megyét, mert ott nem csak könnygázt kapnának a pofájukba, hanem sortüzet a polgároktól.
civis72
2020. június 03. 21:07
korrekt...kivéve hogy a nigger bűnöző nem fulladt meg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!