Védi Bident a demokrata vezetés

2020. május 04. 17:49

„Barack Obama bízott Joe Bidenben” – érvelt Tom Perez.

2020. május 04. 17:49

Az ABC csatorna This Week c. műsorában Tom Perez kiállt Biden ártatlansága mellett, azzal érvelve a poltikussal szemben felhozott vádakra, hogy Barack Obama már 2008-ban alaposan ellenőrizte Bident, még az akkori elnökségért folyó verseny során.

„Átnézték Joe Biden egész karrierjét. És én mondom maguknak, ha bármilyen jele lett volna annak, hogy valami probléma van, ha Barack Obama ennek bármilyen jelét látta volna, nem tette volna őt alelnökévé” – érvelt Perez. Hozzátette: „Barack Obama bízott Joe Bidenben. Én bízom Joe Bidenben. És azoknak a vizsgálatoknak vége” – fogalmazott.

Az eredeti, teljes hírt (angol nyelven) ide kattintva olvashatja el.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
turáni sólyom
2020. május 04. 18:32
Jól teszik! Joe Biden annyira szenved dementia senilis-ben, hogy szükséges a védelme...! Saját magát már nem tudja szegény megvédeni, a Demokrata Párt segít neki. Ennyi telik ki az elnökségre pályázó, SZAMÁR logójú Demokratáktól..... Esélytelenek!
cga82
2020. május 04. 18:15
Biden valószínűleg kevés lesz, de ennyire futja nektek. Kicsit még lehet építtetni, mielőtt előkerül ami elő fog.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!