Elizabeth Warren is Joe Biden elnökjelöltségét támogatja

2020. április 16. 08:02

A kampány alatt a massachusettsi szenátor többször élesen kritizálta a volt alelnököt.

2020. április 16. 08:02

Felsorakoztak a Demokrata Párt volt és jelenlegi vezető személyiségei az egyetlen versenyben lévő elnökjelöltjük, Joe Biden mögé. Ezúttal Elizabeth Warren massachusettsi szenátor biztosította támogatásáról a volt alelnököt – számol be az Euronews.

A politikus a Twitteren tett közzé egy videót, melyben úgy fogalmazott: „Joe Biden csaknem az egész életét a köz szolgálatában töltötte. Tisztában van azzal, hogy egy feddhetetlenséggel és hozzáértéssel irányított kormányzat életeket és megélhetést fog megmenteni. S nem engedhetjük meg, hogy Donald Trump továbbra is veszélybe sodorja minden amerikai életét és megélhetését.”

***

A massachusettsi szenátor márciusban, a szuperkedd után függesztette fel kampányát, azóta egyik jelölt mellett sem állt ki. Miután Bernie Sanders is felfüggesztette kampányát, végül állást foglalt.

Viszonyuk nem volt mindig felhőtlen

A kampány alatt a massachusettsi szenátor többször élesen kritizálta a volt alelnököt. Bírálta egyebek mellett Biden több évtizedes kongresszusi munkáját. A videóban is jelezte, hogy nem mindenben értett vele egyet. Joe Biden szintén a Twitteren köszönte meg Warren támogatását.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Libraman
2020. április 16. 09:32
Remélem a választásig nem csődöl be teljesen ez a szenilis, demens Biden, és addig sokszor lealázza még magát! Be President Trump again!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!