Eldőlt, ki lehet Trump kihívója

2020. április 27. 18:31

A Demokrata Párt nyáron, a wisconsini Milwaukee-ban tartandó elnökjelölt-állító konferenciáján várhatóan Joe Bident választják a párt elnökjelöltjének, és ezzel a republikánusok szintén nyáron megválasztandó elnökjelöltje, a hivatalban lévő elnök, Donald Trump kihívójának.

2020. április 27. 18:31

Hétfőn közzétett videóüzenetében Nancy Pelosi úgy fogalmazott: Biden „különleges elnök” lesz, aki szerinte „tudja, hogyan kell elvégezni a munkát”. A házelnök úgy vélekedett, hogy „a koronavírus-válság közepette Joe az észszerűség és az állhatatosság hangja volt, a válságból kivezető világos utat mutatva nekünk”. A házelnök megfogalmazásában Biden „a reménység és a bátorság, az értékrend, a hitelesség és a feddhetetlenség megtestesítője”.

A Demokrata Párt nyáron, a wisconsini Milwaukee-ban tartandó elnökjelölt-állító konferenciáján

várhatóan Joe Bident választják a párt elnökjelöltjének,

és ezzel a republikánusok szintén nyáron megválasztandó elnökjelöltje, a hivatalban lévő elnök, Donald Trump kihívójának.

Az elmúlt hetekben a Demokrata Párt befolyásos személyiségei, köztük Barack Obama volt elnök, valamint az elnökjelöltségért folytatott küzdelemben korábbi vetélytársai – például Bernie Sanders vermonti és Elizabeth Warren massachusettsi szenátor – egymás után biztosították támogatásukról a 77 éves Bident.

(MTI)

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MisterT
2020. április 30. 07:57
"a feddhetetlenség megtestesítője" - Rakás szexuális vád érte, amit agyonhallgat a sajtó és a média, de annyira durván rejtegetik hogy a Facebook az erről szóló weboldal domain nevét nem is engedi közzétenni. XD
catalina9
2020. április 28. 14:13
A házelnök megfogalmazásában Biden a reménység és a bátorság, az értékrend, a hitelesség és a feddhetetlenség megtestesítője. no igen.... Mint írják, Joe Biden rövid beszédében kifejtette, szerinte ami a leginkább befolyásolja az amerikai (melegjogi) mozgalmakat, illetve az amerikai hozzáállást, az a művészetek és a kultúra. Ennek kapcsán említette a közösségi médiát, valamint a Will és Grace néven ismert népszerű amerikai sorozatot, amelyben kiemelkedő szerepe volt a zsidóknak Lefogadom, hogy a Hollywoodban, valamint a közösségi médiában történt változások 85 százaléka az iparágban dolgozó zsidó vezetőknek tudható be" hát csoda, hogy ő lesz a libsik elnökjelöltje?
Emmanuel Goldstein
2020. április 28. 10:55
Trumpnak egyetlen ellenfele van: saját maga. És ha így folytatja a korona-ámokfutást, borítékolható, hogy le is győzi magát.
zakar zoltán béla
2020. április 27. 21:22
kijevbidéje
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!