Bajba kerülhet Biden az ujja miatt

2020. március 26. 12:18

Nemi erőszakkal vádolják a demokrata politikust – vajon milyen hatással lesz az eset az amerikai elnökválasztásra?

2020. március 26. 12:18

Szexuális zaklatással vádolják a demokrata politikust, elnökjelölt-aspiránst – olvasható a Daily Wire csütörtöki számában. Egy szerdán megjelent interjúban vádolja szexuális zaklatással a volt amerikai alelnököt egykori asszisztense, Tara Reade.

Szerinte ugyanis az 1993-ban vele megtörténtek azok: az akkor még szenátorként politizáló Biden lakására küldték a hölgyet, akivel a politikus erőszakoskodni kezdett. A vele történteket meglepő részletességgel ismertető nő szerint a demokrata politikus „megujjazta” őt.

Azt a Daily Wire megjegyzi: nem ez az első eset, hogy Bident szexuális zaklatással vádolják, tavaly áprilisban többen megszólaltak a sajtóban és szexuális erőszakkal vádolták a demokrata politikust.

(Mandiner)

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2020. március 26. 17:08
A hölgy az "ujjazást" durcásan elviselte?
villogókékfog
2020. március 26. 16:47
Ballibantkáim, a fagyi visszanyal? A nagyi most mászik ki a befőttből? Gréczi farka kiveri gréczit?
catalina9
2020. március 26. 16:37
Azt a Daily Wire megjegyzi: nem ez az első eset, hogy Bident szexuális zaklatással vádolják, tavaly áprilisban többen megszólaltak a sajtóban és szexuális erőszakkal vádolták a demokrata politikust.2 node az demokrata ujj volt, az nem számít...kettős mérce helyett kettős ujj! ..ujj-ujj..
teljesenertelmetlen
2020. március 26. 14:27
Nagyon szeretem, amikor a libsik a saját hülyeségükbe fulladnak bele! :))))))))))))))))))))))))))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!