Háremével együtt vonult bajor karanténba a thai király

2020. március 31. 08:22

Azt nem tudni, hogy négy felesége is követte-e őt az alpesi izolációba.

2020. március 31. 08:22

A Daily Wire híre szerint nem bízta véletlenre önkéntes karanténját a thai uralkodó sem kényelmi, sem egyéb szempontból: ugyanis a bajorországi Garmisch-Partenkirchenben a teljes Grand Hotel Sonnenbichlt kivette, azonban a négycsillagos szállodát természetesen nem csak magának vette ki, hanem udvartartásának, így mind a 20 „társalkodónőjének” is.

Ámbátor azt nem tudni, hogy azt a csodálatos Zugspitzére való kilátást, ami a hotel előnye annak honlapja szerint, azt négy felesége is élvezi-e, ugyanis a DW cikke szerint hollétükről nem adott tájékoztatást a thai uralkodó sajtóhivatala.

És hogy miért sikerült egy egész hotelt kibérelnie a thai királynak? Nos, a helyi tanács szerint azért, mert meghatározott számú vendég tartózkodik egy adott helyen, fluktuáció nélkül, ilyen esetben pedig engedélyezniük kellett a thai uralkodónak a tartózkodást. De minden bizonnyal ilyen vészterhes időkben nem jött rosszul az a pár milliós adóbevétel, amit az uralkodó és udvartartása minden bizonnyal az üdülővárosban realizál. Még úgy is, hogy 119 főt már visszaküldtek Thaiföldre.

Természetesen a thai alattvalók nem nézik jó szemmel királyuk fényűzését, ám mivel börtönnel büntetik a királyról való nem megfelelő gondolatokat a délkelet-ázsiai monarchiában, így nem hivatalosan teszik csak ezt.

(Mandiner)

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2020. április 01. 02:06
Elolvastam két hosszabb lélegzetvételű szöveget: 1. Update tanulmány a Corona vírussal kapcsolatos tudományos és tudománytalan állításokról - a pánikeltésről http://www.tamasidr.hu/update-tanulmany-a-corona-virussal-kapcsolatos-tudomanyos-es-tudomanytalan-allitasokrol-a-panikeltesrol/ 2. Egy svájci orvos a Covid-19-ről https://swprs.org/egy-svajci-orvos-a-covid-19-rol/ A lényegük, hogy gyakorlatilag nincs semmiféle komoly veszélyhelyzet, amit látunk, azt egyes területek (kínai, olasz stb) nagyon erős légszennyezettsége okozza (az idős betegek körében). Minden egyéb totális elmebaj, társadalmi pánik. Nincs semmiféle veszélyhelyzet az átlagemberek számára. Inkább talán pszichésen, gazdaságilag, mentálisan, politikailag stb vagyunk túlfeszítve, azért zuhant bele a társadalom ilyen villámsebesen a pánikba, aminek gyakorlatilag nincs semmi oka. A semmin verjük a habot. Nem volna szabad tovább fenntartani a pánikot, a vészhelyzetet, mert az reálisan nem létezik. Az egyetlen előnye ennek, hogy kevesebbet autóznak az emberek és kevesebben baleseteznek, meg picit tisztul a levegő. Meg picit pihennek. Ez az előny, a kár viszont felmérhetetlen, mert nulla okból vannak hülyítve a népek. A vírus olyan veszélyes, mint a nátha. Ott jelenthet veszélyt, ahol állandóan nagyon szennyezett a levegő, és ott is csak a beteg öregek és az öngyilkos fiatalok halnak bele.
Menhetten
2020. március 31. 22:00
Nagy tisztelet övezi a családot Thaiföldön. Volt olyan h a BBC-n kritizálták. Írtak róla valami elmarasztalót. Az újságírót kitiltották Thaiföldről.
antioxi
2020. március 31. 20:38
Naponta végig keféli a társalkodó nőit (karanténileg)?
szekuIa
2020. március 31. 19:52
A barma 3 hét múlva a percet is fogja átkozni amikor ezt a döntést meghozta. DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!