Trump: Meg kell védenünk minden még meg nem született gyermeket

2020. január 24. 22:25

Az amerikai elnök elsőként a történelemben részt vett a Menet az életért nevű felvonuláson.

2020. január 24. 22:25

Donald Trump amerikai elnök részt vett a 47. Menet az életért felvonuláson Washingtonban, ahol felszólalt többek közt a már megszületett, illetve a még meg nem született gyermekek érdekében is. „Együtt hangjai lehetünk azoknak, akik nem tudnak még megszólalni” – üzente Trump a több tízezernyi felvonulónak pénteken. „Ki kell állnunk az életért minden egyes nap. Biztosítanunk kell a lakhatást, az oktatást, a munkát és az egészségügyi szolgáltatást ország minden nőjének” – folytatta. Trump lett az első elnök, aki a Menet az életért 47 éves történelmében valaha részt vett az eseményen. Körülbelül 10 percig beszélt a tömeghez, mielőtt az megkezdte volna vonulását a Legfelsőbb Bíróság épületéhez. „Ma, mint az Egyesült Államok elnöke, igazán büszke vagyok rátok, és boldog vagyok, hogy itt állhatok veletek. Egy nagyon egyszerű cél érdekében vagyunk itt: meg kell védeni minden megszületett és még meg nem született gyermek életét, hogy beteljesíthessék a Földön feladatukat, amit Isten szánt nekik” – emelte ki az amerikai elnök. Beszédében kiemelte a felvonulás döntő részét képző fiatalokat is, mint „a felvonulás lelke”.

„A ti generációtok az, amely megvalósítja azt a nemzetet, akik igent mondanak az életre” – fogalmazta meg Trump. Beszédét követően, mely hatalmas tapsvihart eredményezett a tömeg még perceken át skandálta a „még négy évet” felkiáltást. A rendezvényen levetítették Mike Pence alelnök üdvözletét is, melyet Rómából küldött a felvonulóknak, ugyanis ő a pénteki nap folyamán hivatalos látogatáson vett részt a Vatikánban, ahol Ferenc pápával is találkozott. Az alelnök Trumpra, mint a valaha volt „leg-életpártibb” elnökre hivatkozott az amerikai történelemben. „Maradjatok tehát erősek azzal az erővel és kitartással, mely mindig is jellemző volt a Menet az életért felvonulásra!” – fejezte be felszólalását Pence. 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Maraslako121
2020. január 25. 15:15
Trump mégis csak egy normalis ember
olajfa1
2020. január 25. 09:05
Na a globalistáknak egy szomorú nap, hogy Trump nem a semmittevő egymással harcoló "éhező népek" megmentéséért harcol...
Trüpéma
2020. január 24. 23:20
Ez elnökhöz méltó, helyes hozzáállás az emberi élethez.
Takita
2020. január 24. 23:13
Nekem tetszik ez a Trump! Még négy évet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!