Pópával füstölteti ki Ceaușescu szellemét az irodájából a román belügyminiszter

2019. december 23. 13:36

Marcel Vela, aki Ceaușescu egykori irodájában dolgozik, rengeteg negatív energiát érez a helyen.

2019. december 23. 13:36

„Ha minden igaz, hamarosan minden rossz eltűnik az életünkből, Románia új belügyminisztere, Marcel Vela ugyanis rájött, hogyan orvosolható a helyzet: ki kell füstöltetni a harminc éve megbuktatott nacionál-kommunista diktátor, Nicolae Ceaușescu szellemét az irodájából” – írja a Főtér szerzője.

A mai belügyminisztérium épülete addig a Román Kommunista Párt székháza volt, a belügyminiszter irodáját egykor maga Ceaușescu használta. Vasárnap, a forradalom harmincadik évfordulója alkalmából szervezett nyílt napon elmondta: nagyon „bonyolult és összetett” érzés tölti el attól, hogy Ceaușescu korábbi irodájában kell dolgoznia. A miniszter elmondta: nem tudja, elődei hogy voltak vele, de ő bizony rengeteg negatív energiát érez a helyen. Így ortodox lévén a karánsebesi püspökhöz fordult, akit vízkeresztre meghívott a belügyminisztériumba, hogy szentelje meg a helyet és az irodát.

„Szóval most már mindent értünk: az elmúlt harminc évben azért csúsztak félre a dolgok, mert Ceaușescu szelleme még mindig ott kísért egykori irodájában.

Bár ahogy az ország áll, lehet, hogy nem csak ott” – zárja gondolatait a Főtér szerzője.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robur
2019. december 25. 20:41
Szellem + pap. Pffff.:-)))))))))) Babonás idióták.
lendvaiildiko
2019. december 24. 14:27
Arra kérem Lucian Mic krassó-szörönyi orthodox püspök urat, ha imádkozik és megfüstöli Ceaşescu egykori hivatali szobáját Bukarestben, füstölje meg a momentumos Fekete-Győr Andrást is, hogy kimenjen belőle a rontás szelleme. Most nem oly régen volt Romániában a momentumos gyerek, a magyar jelölttel szemben a épp a most füstöltető korszerű, modern és európai pártot támogatta. Amikor velük beszélt Fekete-Győr, neki is juthatott a rontó miazmából. De az ima, s a füstölés jót tesz Fekete -György Andrásnak...
flesh ripper
2019. december 24. 09:38
Oláh testvéreink nem sokat bajlódnak a szekularizációval. Miként a gyűlölködő babonavallásuk sem, a keresztény szellemiséggel.
kizökkentidő
2019. december 23. 18:33
A románokat kellene kifüstölni Erdélyből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!