Kínos: betört Elon Musk törhetetlen üvege

2019. november 22. 11:15

A Tesla új, Cybertruck nevű járművének elvileg törhetetlenek az üvegei. Elvileg.

2019. november 22. 11:15

Jókora beégés lett a vége a Tesla új, futurisztikus autójának bemutatója. A cég a többi között azzal reklámozta a Cybertruck névre keresztelt járművet, hogy annak az oldalsó ablakai is törhetetlen üvegbőlő készültek – állításuk szerint a tesztek alatt egy mosdókagylót is „hozzávágtak”, de semmi baja nem lett.

A platós járgány bemutatóján élesben szerették volna tesztelni az üveg strapabírását, ezért Franz von Holzhausen, a cég dizájnigazgatója egy jókora fémgolyót vágott az oldalsó üveghez, ami látványosan be is tört. Elon Musk azzal próbálta menteni a helyzetet, hogy Franz talán túl erősen dobta a golyót, ezért pár másodperccel később a másik üvegnek is hozzávágták azt. Az eredmény ezúttal sem volt más, az autó ablaka jókora helyen betört.

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egonsamu
2023. december 02. 10:46
Perelni fogom Muskot, mert ezt a dizájnt és már ezelött közel 70 évvel 4 éves koromban megalkottam.....
kulszek
2023. december 02. 00:55
A Franz-ba!
öszödibeszéd
2019. november 25. 10:21
Elon Musk egy álmodozó, aki Werner von Braun és az egykori zseniális német mérnökök igézetében él. Pedig ma már a német minőség és precizitás kissé szerényebb színvonalú.
selsalzfar
2019. november 25. 03:54
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!