Trump: Amerikai katonák végeztek az Iszlám Állam megölt vezetőjének lehetséges utódjával is

2019. október 29. 15:27

Az elnök nem nevezte meg a megölt terroristát.

2019. október 29. 15:27

Amerikai katonák végeztek az Iszlám Állam a napokban likvidált vezetőjének egyik lehetséges utódjával is – jelentette be kedden Donald Trump amerikai elnök.

„Az imént erősítették meg a hírt, hogy Abu Bakr al-Bagdadinak, az Iszlám Állam nevű dizsihadista terrorszervezet néhai vezetőjének legesélyesebb utódjával végeztek” – írta Trump twitterüzenetben anélkül, hogy a megölt terroristát megnevezte volna.

Szakértők két lehetséges jelöltet említettek: a tunéziai Abu Otman et-Tunszi és a szaúdi Abu Szaleh ed-Dzsuzravi, vagy más néven Haddzs Abdalláh.

Abu Bakr al-Bagdadival vasárnapra virradóan Szíriában egy légi támadás során végeztek amerikai katonák.

 

 

(MTI)

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
reugrangon
2019. október 30. 21:52
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
my fair lédig
2019. október 29. 19:46
Remek hír.
IV. Fawkes
2019. október 29. 18:26
Készül az új brand. Kíváncsi vagyok mi lesz a neve...
3M..
2019. október 29. 16:30
"A moszkvai katonai tárca közölte, hogy október 26-án és az elmúlt napokban Idlíbben az Egyesült Államok és az általa vezetett koalíció részéről egyetlen légi csapást sem rögzítettek." Erről ennyit. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!