Elsüllyedt egy migránsokat szállító csónak az Égei-tengeren

2019. szeptember 27. 17:15

A csónak utasai közül heten vízbe fúltak, tizenkettőt viszont kimentett a görög parti őrség.

2019. szeptember 27. 17:15

A görög parti őrség közlése szerint mind a hét áldozat holttestét megtalálták. Az őrhajókkal és repülővel folytatott kutatásban részt vett az Európai Unió határvédelmi hivatala, a Frontex – tudatta a görög parti őrség.

Az AP hírügynökség megjegyezte, hogy az utóbbi hetekben egyre többen keltek át illegálisan Európába, az Égei-tenger keleti felén fekvő görög szigetekre. A pénteki baleset a Törökországhoz közeli Inusszesz szigeténél történt.

(MTI)

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2019. szeptember 27. 21:11
Ha én a saját országomban át akarom evickélni egy gumimatracon a Balatont, és túlmegyek a bójåkon, megbüntetnek...Szerintem minden normális ember helyesli a dolgot. Ezek meg rissz-rossz gumicsónskokon nekimennek egy tengernek és kéretlenül más országokra tukmálják magukat, számíthatnak arra, hogy virágfűzérrel fogadják őjet... Aknazárat figyelmeztető táblákkal...aki nem ért belőle, vessen magára...:(
zakar zoltán béla
2019. szeptember 27. 21:06
A migránstámogatók GYILKOSOK!!!!
vktzmnksr
2019. szeptember 27. 18:29
KEVÉS . MINDENKI MARADJON OTTHON A PICSÁJÁN .
egynick
2019. szeptember 27. 18:23
Legalább ne lenne ez a cikk lájkolható.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!