Izrael: Így készülnek iráni katonák az Izrael elleni dróntámadásra

2019. augusztus 26. 11:49

A fekete-fehér, rossz minőségű felvételeken azt lehet látni, amint négy alak cipel valamit.

2019. augusztus 26. 11:49

Az Izraeli Védelmi Erők (IDF) felvételeket hoztak nyilvánosságra azt állítva, hogy azokon az látható, amint az iráni katonák Szíriában arra készültek, hogy „gyilkos” drónokat indítsanak a zsidó állam ellen – írta az rt.com az IDF twitter-bejegyzésére hivatkozva.

Az IDF egy éjszaka alatt megsemmisítette ezeket a célpontokat, arra hivatkozva, hogy egy megelőző csapással elejét lehet venni az ilyen támadásoknak – tette hozzá a portál.

A fekete-fehér, rossz minőségű felvételeken azt lehet látni, amint négy alak valamit cipel. Ugyanakkor az Izraeli Védelmi Erők szerint a felvételek azt mutatják be, hogy az iráni Forradalmi Gárda robbanóanyaggal töltött pilóta nélküli repülőszerkezet kilövésére készült csütörtökön.

Az IDF hírszerzői most már kiadhatják a szíriai iráni Forradalmi Gárda műveleteit megfigyelő felvételeit, amelyekben gyilkos drónt szállítottak, amelyeket Izrael elleni támadásra szántak” – olvasható az IDF twitter-bejegyzésében.

Izrael szombat éjfél körül indított támadást az állítólagos Szíriában található iráni célpontok ellen. Szíria szerint a szír légierő megsemmisítette az „ellenséges célpontokat”, Damaszkusz nem kommentálta a károkat, de az IDF szóvivője szerint azok jelentősek voltak.

 

 

 

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2019. szeptember 17. 06:45
A felvétel 1996 októberi és jól látható, hogy a vörös körben álló alak valamit felez, kinagyítva a képet és számítógépes helyreállító funkciót használva jól kivehető egy bajuszos alak panamai diplomával nyugdíjat felez, a vörös kör pedig vér, mert megvágta az ujját felezés közben. A háttérben lévő csapat, meg éppen felkészül a 13. havi nyugdíj és a nem lesz gázár és nem lesz vizit díj bevezetésére, hogy a választásokat megnyerve legyen mit elvenni, Jól látható hogy a többi alak gumi lövedékkel megrakott ládákat cipel. A képen nagyon jó minőségben kivehető egy hiányzó borász diploma, és egy alkoholtól mámoros szédelgő alak sziluettje amint éppen legnagyobb két jegyű prímszámokat keresi , a vízilófülű krokodil arcú női alak beazonosítása még folyamatban van.
Paskai
2019. szeptember 08. 14:21
Én már kizárólag a 888.hu-nak hiszek. Annak aztán bármit!
zuriktodor
2019. augusztus 26. 20:55
nem szeretem az olyan arabos videókat, amiknek a végén nincs légicsapás...
mo ching
2019. augusztus 26. 15:46
A katonaságnál ami szögletes, azt gurítják, ami gurul, azt viszik, ami repül, azt tolják. Tehát az nem lehet drón, mert akkor tolták volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!