Ez fakasztotta könnyekre Alexandria Ocasio-Cortezt

2019. július 02. 16:01

Valószínűleg egy üres parkolóhely, illetve néhány rendőr volt a tettes.

2019. július 02. 16:01

2018-ban egy fotósorozatot hozott nyilvánosságra a Demokrata Párt egyik elnökjelöltje, amelyet már akkor is sokan megrendezettséggel gyanúsítottak. A képsorozaton az látható, ahogy a képviselőnő a tornillo-i (Texas) migránsok által épített sátorvárost nézi, majd könnyekre fakad annak embertelensége láttán. A képek a kerítés másik oldaláról készültek, azonban az nem látszott a képeken, hogy az elnökjelölt pontosan mit is lát. A képviselőnő állításai szerint „gyerekeket látott gyakorlatilag ketrecekbe zárva”. Nem sokkal később azonban másik szögből fotózva kiderült, hogy a képviselőnő valószínűleg egy üres parkolót és néhány kerítést őrző rendőrt láthatott csak, se ketrecek, se migránsok még csak a közelbe sem lehettek, állítja Paul Joseph Watson a Summit News-on megjelent cikkében.

A cikkíró azt is kiemelte, hogy a képviselőnő az általa felvázolt embertelen helyhez „hűen” egy 600 dolláros órában jelent meg, illetve hófehér ruhában.

 

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
villogókékfog
2019. július 03. 13:56
Éhségmenetre nem készül?
kispufi
2019. július 03. 12:28
Óh, szegény, pedig hogy könnyekre fakadt. Még jó, hogy nem hallott egy vonatbalesetről, akkor még mennyire... Vagy nem ájult ölébe egy nyitott szemű, fejét egyenesen tartó szóvivő. Még egy tánccal érdemes lenne azért bepróbálkozni. Ha meg minden kötél szakad, még mindig ott vannak a kilőhető szemek.
Sulammit
2019. július 03. 11:02
A baloldal csipet csapata jutott az eszembe erről a képről, amit műveltek az MTVA-székházában. A "ruha" viszont egy egyszerű nadrág, póló.
szbalint
2019. július 03. 00:35
Sokadszorra bizonyosodik be: A tetves bolsevik patkány mindig és mindenhol egyforma!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!