Egyre inkább téma Merkel remegése

2019. július 13. 18:21

Háromszor remegett Merkel mostanában a nyilvánosság előtt, legutoljára már ülve hallgatta a himnuszt a német kancellár.

2019. július 13. 18:21

A Napi.hu arról ír: Gabor Steingart, a német Handelsblatt gazdasági lap befolyásos kommentátora úgy véli, hogy Angela Merkel kancellár egészségi állapota alkotmányos kérdés. Az emberek bizalma iránta elolvad, miután nem tudják, mi okozhatja visszatérő remegéseit nyilvános szereplésein. Nincs válasz arra a kritikus kérdésre, miszerint a kancellár birtokában van-e még teljes fizikai teljesítőképességének vagy sem – idézte a Financial Times a publicista kifakadását.

 Hans-Georg Maassen, a belső hírszerzés korábbi vezetője például úgy véli, hogy Merkel egészségi állapota nem magánügy, az embereknek joguk van tudni, hogy a kormányukat vezető személy képes-e teljes erejével, fitten végezni a munkáját vagy sem. 

Emlékezetes: néhány héten belül háromszor fogta el Merkelt remegés, ami hirtelen az érdeklődés középpontjába helyezte egészségi állapotát. 

Ulrike Demmer, Merkel szóvivője szokásos heti sajtótájékoztatóján csak annyit mondott, hogy főnöke jól van.

 

 

 

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2019. július 15. 18:00
Nem a német himnuszt kell lejátszani a protokollos állami rendezvényeken, hanem az internacionálét. Oszt mindjárt nem jön elő a remegése.
Pelso j.
2019. július 14. 16:08
büszke lehetsz magadra, Gellért.
Megtalálta
2019. július 14. 15:57
Biztos megszállta az ördög. Boszorkány!
nyugalom
2019. július 14. 14:00
Merkel gondosan ügyelt arra, hogy ne legyenek mögötte, mellette tanítványok! Utána káosz jöhet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!