Észak-koreai-amerikai villámtalálkozó lesz a demilitarizált övezetben

2019. június 30. 07:33

Ez lesz az első alkalom, hogy hivatalban lévő amerikai elnök beteszi a lábát Panmindzsonba.

2019. június 30. 07:33

Szöuli értesülések szerint a találkozó mindössze egy „virtuális kézfogásnak” fog megfelelni. Ebben a mostani helyezetben ez is sokat fog jelenteni – ezt már Trump jelentette ki egy sajtótájékoztatón, aki éppen Dél-Koreában tartózkodik szombattól.

Úgy tűnik, nem voltak előzetes előkészületek a találkozót illetően, az amerikai elnök a megfogalmazása szerint úgy gondolta, hogy „ha már itt lesz, akkor összefuthatnának”.

Magára a találkozóra hamarosan, talán még vasárnap sor kerülhet Panmindzsonban. Ez lesz az első alkalom – emeli ki a BBC a cikkében – hogy amerikai elnök a demilitarizált övezetben fog járni, hivatali ideje alatt.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2019. június 30. 11:02
"Mármint abban a pár kilométeres sávban, amit kirakatnak tartanak fenn." Így néz ki egy országút Észak-Koreában, Phenjantól 100 kilométerre. https://www.youtube.com/watch?v=zCjpxZDTyqs https://balrad.ru/2019/06/23/a-dobbenet-kepei-eszak-koreabol/ Szebb Jövőt!
3M..
2019. június 30. 09:06
Csoszon és Amerika, egyenrangú partnerek. Még az Usa elnöke is kezet ráz azzal, aki a végsőkig kiáll a hun tudatú népek érdekeiért. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!