Megerősítették, Budapestre jöhet az amerikai külügyminiszter

2019. január 28. 15:51

A Külgazdasági és Külügyminisztérium azt válaszolta azt válaszolta az atv.hu kérdésére, hogy szervezés alatt van Mike Pompeo magyarországi útja. Ez azt jelentheti, hogy a vasárnap megszellőztetett Orbán-Pompeo találkozó hetek múlva létrejöhet.

2019. január 28. 15:51

Részleteket egyelőre nem árult el a tárca a portálnak, azonban – mint arra a portál írásában emlékeztetett – a The Wall Street Journal és az Átlátszó közös cikkében megemlítik, a két ország viszonya miatt esedékesé válhat az amerikai külügyminiszterrel a találkozó.

Ismeretes, Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár egy hete tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy Orbán Viktor telefonbeszélgetést folytatott Mike Pompeoval, a két vezető Magyarország és az Egyesült Államok közötti aktuális politikai és gazdasági kérdésekről beszélt egymással, és kifejezték szándékukat, hogy a közeljövőben személyes találkozón is egyeztetnek majd.

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pitypang1125
2019. január 29. 00:15
Még jó hogy Orbán már teljesen elvan szigetelve, senki sem áll szóba vele. Szerintem hamarosan megbukik. Vagy már az volt a héten?
Akitlosz
2019. január 28. 21:34
"Megerősítették, Budapestre jöhet az amerikai külügyminiszter" Akkor ezek szerint kap vízumot. Igazán rendes ez a magyar kormány.
Edvind Johnsson 30
2019. január 28. 20:11
kevés
basatu
2019. január 28. 19:16
Miért jön ide trampli hülyéje,van itt elég hülye a baloldalon.Nem hiányzik hogy eggyel többen legyenek.Mellesleg mi döntjük el hogy milyen kül és belpolitikát folytatunk,és a bűnözőket kinek adjuk ki és kivel üzletelünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!