Szíriai demilitarizált övezet létrehozásáról állapodott meg Putyin és Erdoğan

2018. szeptember 17. 19:17

Demilitarizált övezetet hoznak létrehozásáról állapodott meg Oroszország és Törökország a kormányellenes erők által ellenőrzött szíriai Idlíb tartományban – jelentette be Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfőn Szocsiban.

2018. szeptember 17. 19:17

Oroszország és Törökország megállapodott, hogy demilitarizált ütközőövezetet hoznak létre a túlnyomórészt kormányellenes erők által ellenőrzött szíriai Idlíb tartományban – jelentette be Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfőn Szocsiban, ahol több órán át tárgyalt török hivatali partnerével, Recep Tayyip Erdoğannal.

Putyin közlése szerint a kormánycsapatokat és a Damaszkusz elleni erőket elválasztó zónában, amelytől a szembenálló felek vissza fogják vonni nehézfegyvereiket, orosz és török katonák közösen fognak járőrözni.

(MTI)

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Világpanoráma
2018. szeptember 17. 22:29
Atomerőmű Ausztria közelében hatalmas biztonsági hibákkal: https://vilagpanorama.hu/2018/09/17/atomeromu-ausztria-kozeleben-hatalmas-biztonsagi-hibakkal/
Mich
2018. szeptember 17. 21:11
Demilitarizált övezetet...? És ehhez az oda menekült 1.000.000 terrorista mit szól...?!
silenceCZ
2018. szeptember 17. 21:03
nos, nem úgy néz ki, hogy az USA-t különösebben kérdezték volna. Azért ez a folyamatban lévő orosz-kínai hadgyakorlattal együtt eléggé egyértelmű üzenet az USA-nak...
Lotti
2018. szeptember 17. 20:07
Kedves Tunyacsáp ! Úgy látom Te kifejezetten jól tudsz azonosulni az antiszemita és a filoszemita Jobbikkal is. A gárdát "üzemeltető", és az azt megtagadó Jobbikkal . A radikális, és a LMP-vel fúzióra készülő Jobbikkal. A fő, hogy az azonosulás tökéletes legyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!