Washington figyelmeztette Moszkvát, hogy nem tűri a beavatkozást az őszi választásokba

2018. augusztus 23. 21:38

Az Egyesült Államok figyelmeztette Oroszországot, hogy nem tűri el a beavatkozást a novemberi képviselőházi és szenátusi választásokba.

2018. augusztus 23. 21:38

Az Egyesült Államok figyelmeztette Oroszországot, hogy nem tűri el a beavatkozást a novemberi képviselőházi és szenátusi választásokba – hangsúlyozta John Bolton amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó Genfben, ahol csütörtökön találkozott orosz partnerével, Nyikolaj Patrusevvel, az orosz biztonsági tanács titkárával.

„Világosan értésre adtam, hogy nem tűrjük el a beavatkozást, és megtesszük a szükséges lépéseket a megakadályozására” – mondta. Az öt órán át tartó megbeszélésen a felek megvitatták a szíriai és ukrajnai helyzetet, a kibernetikai biztonság kérdését és az iráni csapatok kivonását Szíriából. Bolton közölte, hogy az Egyesült Államok nem hajlandó engedményeket tenni a kivonulásért cserébe.

A felek nem adtak ki közös közleményt, mert az amerikai tanácsadó bele akarta venni a választási beavatkozás témáját, amire Patrusev nem volt hajlandó, mondván, hogy Oroszország nem tett és tesz ilyet.

(MTI)

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dick52
2018. augusztus 24. 10:04
Az amerikaiaktól butább ember nincs a földön!
dick52
2018. augusztus 24. 10:01
Most aztán úgy megijedtek az oroszok, hogy nagyon!
békalepcse
2018. augusztus 24. 07:23
Nagyon vicces az arcoskodásuk, miután elsöprő vereséget mértek magukra Szíriában. Az Oroszok meg csendben kuncognak.
Mr.Falafel
2018. augusztus 24. 07:06
Oké, nem tűrik. És mit tesznek, ha beavatkozást tapasztalnak vagy delirálnak? Atomot dobnak Moszkvára? Ugyan! Ez a szájkarate röhejes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!