Bécsben járt Putyin

2018. június 06. 08:55

A nyugati szankciók feloldásáról is szó esett.

2018. június 06. 08:55

Bécsbe látogatott kedden Vlagyimir Putyin orosz elnök – adta hírül az Euronews.

Minden fél  számára  károsak a büntető és a protekcionista intézkedések, és mindenki érdekelt az Oroszországgal szembeni szankciók felfüggesztésében – hangsúlyozta bécsi látogatásán Vlagyimir Putyin orosz elnök.

Alexander Van der Bellen osztrák államfővel közös sajtótájékoztatóján az orosz vezető megjegyezte: országa ennek ellenére a nyugati szankciók jelentette összes akadállyal megbirkózott.

Van der Bellen válaszában aláhúzta, hogy Ausztria Oroszország-politikája a jövőben is összhangban marad az Európai Unió álláspontjával.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szívemből magyar
2018. június 06. 17:30
A libsik ehhez vajon mit szólnak..
terra
2018. június 06. 11:05
Az EU jelenlegi Oroszországot szankcionáló politikája az EU-nak kifejezetten káros. Ezt Merkel is pontosan tudja. Németország álságosan jár el, mert más tagországok irányában megköveteli a szankciók betartását, míg maga fű alatt üzletel az oroszokkal. Nyilvánvaló, hogy ez a politika tarthatatlan, de a németeknek vagy az EU vezetésének nagy presztízs veszteség lenne ezt nyíltan kimondani. Helyettük Ausztria kezdi meg a kapcsolatfelvételt és a tárgyalásokat, úgy is, mint az EU július 1-től soros elnökségét ellátó tagállam, ami egyébként a németekkel és a V4-ekkel is jó kapcsolatot ápol.
Héja
2018. június 06. 11:00
Várom, hogy helyi hülyéink a ballib osztrák elnököt putyinpincsizzék. Valamint a teljes osztrák kormányt, a vörös szőnyeget, a katonai tisztelgést, stb. A Putyinhoz zarándokoló Merkelről és Macronról nem is beszélve.
communistmandiner
2018. június 06. 10:02
Ha adnak ,akkor egyértelműen velünk vannak a ruszkik is, meg Izrael is ,ha meg adni kéne ,akkor egyértelmű ,hogy ők függetlenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!