Az osztrák elnök szerint nincs bizalmi válság Moszkva és az EU között

2018. június 05. 18:43

A problémákkal terhelt viszony ellenére nincs bizalmi válság Moszkva és az Európai Unió között – jelentette ki Alexander Van der Bellen osztrák elnök kedden Putyinnal tartott közös sajtótájékoztatóján.

2018. június 05. 18:43

A problémákkal terhelt viszony ellenére nincs bizalmi válság Moszkva és az Európai Unió között – vélekedett Alexander Van der Bellen osztrák szövetségi elnök kedden Bécsben. „A politikában időről időre újra felbukkannak a hitelességi kérdések” – mutatott rá az osztrák vezető Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közösen tartott sajtótájékoztatóján.

Putyin szerint Oroszország esetében nem beszélhetünk hitelességi problémáról. „Ez azok számára jelent gondot, akik azt akarják, hogy Oroszországgal kapcsolatban felmerüljön ez a probléma” – mondta. Moszkva nyitott, és együttműködésre kész – hangsúlyozta Putyin.

(MTI)

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szileni
2018. június 05. 22:53
Azta, nem csak Orbán fogadja Putyint?
Világpanoráma
2018. június 05. 20:46
Egy "nem túl vonzó helyen": https://vilagpanorama.hu/2018/06/05/danianak-kulfoldi-deportalasi-tervei-vannak/
Greffiti
2018. június 05. 19:58
Na, hogy ez a szarházi mit mond, az pont nem számít.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!