Nézegessen Trump-nyakkendőket!

2018. május 24. 09:39

Az internetet megihlették az elnök nyakkendőviselési szokásai.

2018. május 24. 09:39

Donald Trump több, mint az Amerikai Egyesült Államok elnöke – az ingatlangurut valószínűleg bátran nevezhetjük a mémek királyának, hiszen mióta feltűnt a politikai színtéren, rengeteg kép, videó, és hangfelvétel tűnt fel róla, mely csakis arra várt, hogy valaki mémeket gyártson belőle.

A sok közül csak az egyik az elnök nyakkendőkötési szokásainak parodizálása. Ugyanis a protokoll szerint az öltönyhöz kötött nyakkendő legfeljebb a derékszíjig, az övcsatig érhet le – ezzel szemben az elnök folyamatosan szokatlanul hosszúra köti nyakkendőjét. Ebből született meg a Trump's Ties nevezetű mémoldal, mely jó érzékkel karakírozza az elnök nyakkendőviselését. Az oldalnak Twitteren már 43 ezer követője van (és Facebookon is elérhető). A végeredményt nem kell túl sokat ecsetelni, alább mutatjuk a legjobb képeket:

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2018. május 24. 10:42
Hogy ezeknek a demokratáknak milyen komoly bajaik vannak Trumppal, most pl hogy hosszú a nyakkendője..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!