Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Olaszország
21:002024. június 15.
Albánia

Donald Trump: Remek hír az észak-koreai bejelentés

2018. április 21. 08:39

Az amerikai elnök üdvözölte az észak-koreai atomkísérletek felfüggesztésének hírét.

2018. április 21. 08:39

Donald Trump amerikai elnök „remek hírként” üdvözölte pénteken Kim Dzsong Un észak-koreai vezető bejelentését a nukleáris kísérletek és rakétatesztek felfüggesztéséről.

Az amerikai elnök szokása szerint Twitter-bejegyzésben reagált a phenjani bejelentésre. „Nagyszerű hír Észak-Koreának és a világnak” – fogalmazott mikroblog-bejegyzésében Donald Trump. Majd utalva közelgő csúcstalálkozójára Kim Dzsong Unnal, hozzátette: „nagy előrelépés! Várom a csúcstalálkozónkat!”.  

Trump szerdán a floridai Mar-a-Lago villában Abe Sindzó japán kormányfővel tartott közös sajtóértekezletén megerősítette, hogy javában tartanak az előkészítő tárgyalások a várhatóan május végén vagy június elején tartandó csúcstalálkozóról. Részletekről az elnök nem beszélt, de azt elmondta, hogy pillanatnyilag öt helyszínt vizsgálnak mint a megbeszélések esélyes helyszínét.

A várható csúcstalálkozóról egyeztetett a napokban az észak-koreai fővárosban, Phenjanban Mike Pompeo, az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) jelenlegi vezetője is, akit Trump elnök a külügyminiszteri posztra jelölt. Pompeo személyesen tárgyalt Kim Dzsong Unnal.

(MTI)

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nataalii
2018. április 21. 20:19
Helló) Nagyon vonzó és szexi lány vagyok. Szeretek utazni. Keresek egy férfit, aki meghív. Megmutatja az országot vagy a várost. És csak legyen egy jó idő együtt. Saját fotóim a https://goo.gl/hyNjk1 webhelyen Ez az oldal felsorolja az elérhetőségem adatait is. :)))
Pelso j.
2018. április 21. 15:00
Ezt így mennyire hihető?
Mystes
2018. április 21. 14:15
azért annyira nem remek hír, mert Trump jobban szerette volna, ha ő kényszeríti ki... de hát most már mit csináljon? kénytelen örvendezni.
gabor7th
2018. április 21. 12:28
Ezt inkább a tárgyalásnál kellett volna bejelentenie, így mi nagy hír marad arra?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!