Le Pen-unokával erősít az amerikai konzervatív konferencia

2018. február 20. 09:15

Marion Maréchal-Le Pen rögtön Mike Pence alelnök után szólal fel az eseményen.

2018. február 20. 09:15

Marion Maréchal-Le Pen volt francia nemzetgyűlési képviselő is részt vesz az amerikai konzervatívok talán legfontosabb éves találkozóján, a Conservative Political Action Conference-en (CPAC) – adja hírül a France24. A 29 éves Maréchal-Le Pen, a pártalapító Jean-Marie Le Pen unokája és a jelenlegi pártvezető, Marine Le Pen unokahúga a Nemzeti Front identitárius, katolikus-konzervatív szárnyához tartozik. Sokan a francia jobboldal reménységeként tekintenek rá, ám tavaly visszavonult a politizálástól, a képviselő-választáson sem indult újra. Hírek szerint ennek az volt az oka, hogy nem értett egyet a Marine Le Pen és volt tanácsadója, Florian Philippot által kidolgozott, a gazdasági kérdéseket előtérbe állító, a konzervatív értékeket kevésbé hangsúlyozó politikával.

Maréchal-Le Pen rögtön Mike Pence alelnök után fog beszédet tartani a konferencián csütörtökön, Donald Trump elnök pedig pénteken szólal fel. Részt vesz az eseményen Nigel Farage brit politikus is, akit tavaly különösen lelkesen fogadott a konferencia közönsége.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rugo
2018. február 20. 16:43
Nemcsak nagyon szép, de nagyon okos is.
Bölcs Ész
2018. február 20. 11:13
Majd a 444-esek írnak róla egy gyalázkodó cikket, otthon meg kiverik rá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!