Venezuela: „Pszichológiai terrorizmust” folytat Amerika

2017. szeptember 26. 08:12

Venezuela kormányhivatalnokaira és családtagjaira is vonatkozik az USA-ba való beutazási tilalom.

2017. szeptember 26. 08:12

Lélektani hadviselésnek minősítette a venezuelai kormány az amerikai elnök intézkedését, mi szerint a venezuelai kormányhivatalnokokra és családtagjaikra is vonatkozik a beutazási tilalom. A súlyos gazdasági és politikai válsággal küzdő dél-amerikai állam vezetése szerint ez „pszichológiai terrorizmus”írja az Euronews.

Erről a venezuelai külügyminiszter, Jorge Arreaza az ENSZ közgyűlésén is nyilatkozott. Szégyentelen és képmutató politizálásnak nevezte az amerikai elnök eljárását, amely véleménye szerint az emberi értékek, a béke és a fejlődés rovására megy. Az állítás, mi szerint Venezuela minden gondja hátterében Washington áll, az egyre nagyobb hatalommal bíró államfő érvrendszerének egyik alaptétele – közölte az oldal.

Az ügy hátterében az amerikai elnök azon egyik első intézkedése áll, mely megtiltotta hat muzulmán ország állampolgárainak a beutazást. Erre a listára került fel még három ország: Észak-Korea, Venezuela és Csád.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
afterall33
2017. szeptember 26. 12:28
Pedig a kampányban Trampli azt mondta, nem akarja másoknak megmondani, hogyan éljenek. Vagy mégis?
USS Angel
2017. szeptember 26. 10:38
Magyarán: zsarolás.
n0ri68
2017. szeptember 26. 08:59
Ja, nem az a gond, hogy a hülyeségükkel hazavágták a venéz gazdaságot, hanem Amerika.
madarasi.abel
2017. szeptember 26. 08:46
"Venezuela: „Pszichológiai terrorizmust” folytat Amerika" Putyin rajongók szerint ez így is van. Ugye Tunya? :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!