Kiakasztotta Trumpot Clinton könyve

2017. szeptember 14. 16:14

Trump szerint Clinton mindent és mindenkit vádol a vereségéért, csak magát nem.

2017. szeptember 14. 16:14

Mint a Mandiner is megírta, Hillary Clintonnak a héten könyve jelenik meg, melyben a tavaly novemberi elnökválasztáson elszenvedett kudarcát igyekszik megmagyarázni. A Daily Caller adja hírül, hogy szokásos hajnali tweet-áradatában Donald Trump is reagált a könyvre: „Csaló Hillary Clinton mindenkit (és mindent) vádol a választási vereségéért, csak magát nem. Elvesztette a vitákat, elvesztette az irányt!” Egy másik bejegyzésben pedig hozzátette: „A »szánalmasok« visszatértek, hogy Hillaryt kísértsék. Hangosan és tisztán kinyilvánították az érzéseiket. Bármennyi pénzt is költött, a végén esélye se volt!

Clinton a könyvében Vlagyimir Putyint, James Comey volt FBI-vezért és a nőgyűlöletet okolja vereségéért, de demokrata párttársait sem kíméli.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sipi2
2017. szeptember 15. 16:02
Nőgyűlöletet??? Tipikus szaros femináci szöveg mikor már elfogytak az érvek. Hú de jó, hogy nem a vén aljas banya nyert.
Sulammit
2017. szeptember 15. 09:35
Clintonné olyan, mint a mi ellenzékünk. Dühös, acsarkodó, mint a veszett állat.
cutcopy
2017. szeptember 15. 08:54
"mindent és mindenkit vádol a vereségéért, csak magát nem" Tipikus libsi..
péterx
2017. szeptember 15. 07:38
Clintonné nem tud elegánsan veszíteni , s ezzel újabb nyomatékkal is jelzi , hogy nem véletlenül vesztett , s gyenge elnök lett volna .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!