Légy erős, tesó! – Trump egyik hoteljén „üzent” Putyin

2017. augusztus 08. 11:09

Meghekkelték hétfőn Trump egyik szállodáját – az elnök orosz kapcsolataira utaló feliratokat vetítettek Donald Trump egyik manhattani hoteljének homlokzatára.

2017. augusztus 08. 11:09

Mint közismert, Donald Trump nemcsak az Egyesült Államok elnöke, hanem elismert üzletember is – Amerika-szerte számos luxusszállodát üzemeltet. Az egyiken, a manhattani Trump SoHo szállodán igen furcsa, Vlagyimir Putyin képével ellátott feliratok jelentek meg hétfőn – írja a Business Insider.

Ugyanis hétfő este közvetlenül a hotel bejárata és felirata fölé Vlagyimir Putyint és az orosz zászlót vetítették ki, utalva a Trump elnökválasztási kampányában körvonalazódó orosz kapcsolatra. Emellett az orosz elnök arcával olyan különböző feliratok jelentek meg a szálloda homlokzatán, mint például „Szívesen segítek, tesó”„Légy erős, tesó!”, vagy hogy „Pénzmosási szolgáltatások elérhetők”.

A látványosság nem állt meg ennyinél: a hotel előtt katonai egyenruhás színészek álltak, az egyikük pedig pedig orosz zászlót tartott a kezében.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2017. augusztus 08. 14:55
Jaj, istenem, ezek a fideszesek még mindig ajnározzák ezt a tahót? Már orbán is letett arról, hogy a térde elé borulhasson, mert leszarja ez az amcsi majom, a birkáknak is így kéne tenniük..
Megtalálta
2017. augusztus 08. 13:49
Minden ilyen akció Trumpot erősíti.
Akvínói akvavit
2017. augusztus 08. 12:28
Mocskos neokon patkányok.
NemSzűrt
2017. augusztus 08. 12:12
http://index.hu/mindekozben/poszt/2017/04/21/putyin_a_falon/ Igazán ötlettelenek ezek a libsik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!