Kanada: nem írtak nemet a baba neve mellé

2017. július 03. 21:02

Egy transzszexuális személy elérte Kanadában, hogy gyermekének ne jegyezzenek be nemet, mivel majd ha felnő, eldönti ő, mi akar lenni. A hatóságok kapituláltak.

2017. július 03. 21:02

A szülő, Kori Doty, aki egyébként eredetileg nő, mivel ő hozta a világra a gyermeket, elnyomásnak tartaná, ha ő választaná meg a gyermek nemét őhelyette. A novemberben világra jött gyereknek sikerült egy eléggé kétnemű nevet adnia: Searyl Atli.

A gyerek neve mellét azt írták, U, ami annyit tesz, hogy undetermined. Mármint a neme. A híradásokból sem derült ki, mi is a gyermek valódi neme.

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
doxi
2017. július 06. 18:28
Miért nem kurva mindegy, hogy hívnak valakit?
malakka
2017. július 04. 15:56
Szegény gyermek. Biztos segítő kezet fog kapni az édes világra hozójától, aki nem tudta eldönteni, hogy nő avagy férfi. Bár szülői értekezleten megkönnyíti a tanár dolgát, apa és anya bizonyára egy véleményen lesznek mindenben... Hogy tényleg a kurva anyját már annak a világnak, ahol a tisztelt hatóságok "kapitulálva" asszisztálnak egy mentálisan sérült féreg ámokfutásának, aki a saját szellemi, lelki és testi nyomorát rálőcsöli a gyermekre is.
pesti051
2017. július 04. 14:40
ezek után egy 58 éves férfi kijelentheti magáról, hogy ő tulajdonképpen inkább nőnek gondolja magát ? így természetesen elmehet nyugdíjba a "nők negyven év" kedvezménnyel.... (borzalom, ha így halad a fehér civilizáció, napjai meg vannak számlálva)
duzur
2017. július 04. 13:52
Ha az ujszülött hermafrodita, akkor helyes meghagyni neki a döntés jogát. Akármilyen nemüek a szülök vagy, ha mesterséges megtermékenyítés utján is készült.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!