Obama meglátogatta Justin Trudeau-t

2017. június 07. 09:35

Obama beszédet tartott Montrealban, majd együtt vacsorázott a kanadai miniszterelnökkel.

2017. június 07. 09:35

A vezetők következő generációról és az állampolgári aktivitásról beszélgetett vacsora közben az egykori amerikai elnök és a jelenlegi kanadai miniszterelnök kedden Montrealban azt követően, hogy korábban Obama már tartott egy félórás beszédet egy nagyobb tömeg előtt.

A Global News videója szerint Obamát és Trudeau-t tömegek várták, hogy befejezzék a vacsorát. Amikor kijöttek, az emberek sikongatva várták őket, akkor pedig teljesen megőrültek, amikor megölelték egymást.

 

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. június 08. 09:29
Zeniten a buzisimogatás!
Akitlosz
2017. június 07. 20:16
"A vezetők következő generációról és az állampolgári aktivitásról beszélgetett vacsora közben az egykori amerikai elnök és a jelenlegi kanadai miniszterelnök kedden Montrealban" Fogalmazás egyes. Nagyon lazák manapság az újságírói munkahelyek, minőségbiztosítás nem létezik. Nem is érnek ma már pénzt az újságok.
Pofa Benő
2017. június 07. 19:05
Előttem szólók alapján , kár a Mandinerért (is).
zsírgyík
2017. június 07. 15:33
Tyűha de lazák, felturt ing boros poharak tipik beallitott szar.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!