Olaszország
ÉLŐ
Albánia

Putyin: Az ankarai orosz nagykövet lelövése provokáció

2016. december 19. 22:11

A szíriai békefolyamat és a javuló orosz-török kapcsolatok aláásására irányuló provokációnak nevezte Vlagyimir Putyin orosz elnök az ankarai orosz nagykövet lelövését.

2016. december 19. 22:11

Provokáció volt Andrej Karlov ankarai orosz nagykövet lelövése, ami a szíriai békefolyamat, valamint a javuló orosz-török kapcsolatok aláásását célozza – mondta Vlagyimir Putyin orosz elnök a diplomata elleni hétfői merényletről.

Az egyetlen válasz ami szóba jöhet, a terrorizmus elleni harc folytatása – tette hozzá Putyin.

Az oroszok vizsgálatot indítanak a gyilkosság miatt, az ügyben Putyin már beszélt telefonon Erdogan török elnökkel. A török és az orosz hatóságok együtt fognak működni a vizsgálat során. „Meg kell tudnunk, ki szervezte ezt a merényletet és ki adott utasítást a támadónak” – közölte Putyin a Russia Today tudósítása szerint.

Putyin elrendelte az orosz diplomáciai missziók védelmének megerősítését, ami vonatkozik az Oroszországban lévő török képviseletekre is.

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2016. december 19. 22:16
Putyin józanul gondolkodik és pillanatok alatt átlátja a helyzetet. Erdogannak ez most nagyon nem állt érdekében. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!