Korcsolyázó járművek Montrealban

2016. december 06. 22:07

A kanadai város havas útján megállíthatatlanul csúszkálnak a járművek. Egy villogó rendőrautó rükvercben csatlakozik a lánchoz. Benny Hill showba illő felvételek.

2016. december 06. 22:07

A CBC News videóján gépkocsik, buszok, egy hókotró és egy tolató rendőrautó is egymásnak ütközik. A koccanásokban senki nem sérült meg.

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
világbéka
2016. december 07. 12:38
Áll egy arc piros táskával a járdán. Hogy az milyen halál nyugodt végig. Szégyen vagy nem, én bizony odébb ugrottam volna, legkésőbb a hókotró megjelenésekor.
Tüke66
2016. december 07. 09:51
Én csak döbbenten nézek. Ha nálunk készül az a felvétel, azt mondom:ok. Kevés az igazán téli körülmény, az autósok többsége nem tudja elsajátítani a csúszás rejtelmeit. De Kanadában? Ugyanolyan spílereknek kellene lenniük, mint az észak-európaiaknak. Alapvető, hogy nem állunk a féken, mert akkor a fizika törvényei dolgoznak. (a hókotrósnál is jól látszik a balra befordított kerék, ami nem forog, tehát a tömegerő egyenesen viszi tovább.) Arra jó ez a "látvány", hogy autóstársaimnak javasoljam a Hungaroring csúszós pályáját, vagy ha azt drágállják, az első komolyabb hó esetén, egy szabad területen provokálják a csúszást.
Senye Péter
2016. december 07. 09:47
A fogaskerekű építői előrelátóak voltak.
lynx
2016. december 07. 08:44
Én mindig azt hittem, hogy az ilyen hóekék "maguk alá" szórnak, a jeges lejtőn meg rückvercbe mennek. A hülye maga mögött hiába szór, nem mondják ezt nekik, ha már eszük nincsen?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!