Clint Eastwood: Én Donald Trumpot választom

2016. augusztus 04. 09:59

Ha Hillary Clinton és Donald Trump között kell választani, akkor inkább Trump – közölte Clint Eastwood. A legendás hollywoodi színész szerint „puhapöcsű” a mai nemzedék, titokban mindenkinek elege van a politikai korrektségből, és „kurvára túl kellene már lenni” az állandó rasszizmus-felhajtáson.

2016. augusztus 04. 09:59

A Variety beszámol arról, a következő Esquire magazinnak adott interjújában Clint Eastwood, a legendás hollywoodi filmszínész arról beszél: ha Hillary Clinton és Donald Trump között kell választania, akkor Trumpot választja. Clinton azért nem tetszik Eastwoodnak, mert Obama politikáját akarja folytatni. 

A színész hozzáteszi: nem beszélt Trumppal vagy mással, de Trump legalább ráérzett valamire, „mert titokban mindenkinek elege van a politikai korrektségből”.

A 86 éves színész-rendező szerint Trump mond hülyeségeket is, de ez mindenkivel megtörténik, mindkét politikai oldalon is.

Clint Eastwood szerint „puhapöcsű” a mai nemzedék. „Mindenki mintha tojáshéjon akarna járkálni. Azt látjuk, emberek rasszizmussal vádolják egymást. De amikor én nőttem fel, ezeket a dolgokat még nem hívták rasszizmusnak”. Szerinte ezen a felhajtáson „kurvára túl kellene már lenni”. Hozzáteszi: „Ez egy szomorú időszak a történelemben”.

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2016. augusztus 05. 09:47
Jaaaaj, vensegere mindenki meghulyul:((
briganti
2016. augusztus 04. 15:57
A világon két fajta ember van. Azok, akiknél töltött fegyver van, és azok, akik ásnak. Te pedig ásol....
Lion
2016. augusztus 04. 15:06
Végre. Holywoodban ezek szerint nem mindenki idióta.
OberEnnsinnen
2016. augusztus 04. 14:23
A színész hozzáteszi: nem beszélt Trumppal vagy mással, de Trump legalább ráérzett valamire, „mert titokban mindenkinek elege van a politikai korrektségből”. Az úgynevezett politikai korrektség nem más, mint a náci fasizmus bőrstoplis cipőjének műanyag alapú, pár grammos, modern - ám annál pusztítóbb - változata. politikai korrektség=proaktív náci fasizmus
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!