Azt hitték egy frankfurti magyarra, lövöldözni fog, de csak sztriptízelni ment

2016. április 17. 20:17

Nagy erőkkel keresett egy FBI feliratú golyóálló mellénybe öltözött, gépfegyveres 30 éves magyar férfit a rendőrség a frankfurti főpályaudvar környékén szombat este. Az illetőt végül egy sztriptízbárban találták meg.

2016. április 17. 20:17
Bukovics Martin

Szombat este fél tizenegy körül többen is bejelentést tettek a frankfurti rendőrségen, hogy a város főpályaudvara környékén egy – mint az később kiderült, 30 éves magyar – férfi mások előtt, közterületen zavartalanul felvesz magára egy FBI feliratú golyóálló mellényt, kivesz a kocsija csomagtartójából egy fegyvert, berakja azt sporttáskájába, majd ebben a szettben gyalog elindul a szórakozónegyed egyik utcájába.

Egy helyi napilap, a Frankfurter Neue Presse információi szerint a frankfurti rendőrség terroristagyanút fogva megerősített erőkkel kezdte el keresni a magyar férfit.

Az illetőt végül egy sztriptízklubban találták meg. Gyorsan kiderült, hogy az FBI feliratú golyóálló mellény a show része, ez ugyanis a férfi fellépőruhája. A G36-os gépfegyvernek vélt tárgyról pedig megállapították, hogy egy műanyagból készült utánzatról van szó.

A napilap úgy tudja, a sztriptízműsor végül egy kis késéssel bár, de elkezdődött – a műanyagfegyver nélkül. Hogy milyen sikere volt a férfinak, arról nincs információ.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2016. április 18. 08:45
Emlékeznek még?: A Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai hétfő hajnalban csaknem száz éles lőfegyvert foglaltak le egy vecsési vámszabad területen - mondta Hajdu János, a TEK főigazgatója hétfő délutáni sajtótájékoztatóján. A 85 lőfegyvert tartalmazó küldemény (amely többek között gépfegyvereket, géppuskákat, pisztolyokat és távcsöves puskákat is tartalmaz) vasárnap érkezett egy ferihegyi raktárba. Az arzenált Brad Pitt zombifilmjének forgatásán használták volna. Mit összehumorizáltak egyesek ezen? Pedig csak a dolgukat tették!
Wendriner
2016. április 18. 07:53
Kurvahošigutntag lebukott.
Gullwing
2016. április 18. 07:34
Jól olvasom, az FBI a németeknél terroristának minősül?
Akitlosz
2016. április 17. 22:06
Jól felszerelt bár lehet, még öltöző sincsen az ott dolgozóknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!