Törökország máris kritizálja a tűzszünetet

2016. február 25. 08:35

Törökország szerint a nagyhatalmak által február 12-én megkötött tűzszünet a félmillió ember haláláért felelős Aszad-rezsimet segíti.

2016. február 25. 08:35

Törökország szerint a február 12-én megkötött tűzszünet az Aszad-rezsim malmára hajtja a vizet – derül ki az Euronews videójából.

„Abszolút támogatjuk a tűzszünetet, ami enyhíthet szíriai testvéreink szenvedésén, azt azonban aggasztó látnunk, hogy mindezzel a több mint félmillió ember haláláért felelős Aszad-rezsim kap támogatást, míg az ellenzék irányába tétovaságot érezni” – mondta Recep Tayyip Erdogan elnök.

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter szerint azok a hangok, melyek a megegyezést kritizálják, nem a békét szolgálják, inkább háborúra uszítanak.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2016. február 25. 20:48
Törökország kezdi elveszíteni a rokonszenvemet. Ha Szíria, Aszad elbukik, és Erdogan által ellenzéknek nevezett terroristák kerülnének hatalomra akkor ott is ugyanolyan káosz és anarchia lesz, mint Irakban, Afganisztánban, Líbiában. A tűzszünetet én is kritizálom. Nem hiszem, hogy Amerika, aki megkötötte ezt a tűzszünetet tudna parancsolni a terroristáinak. Inkább minél előtt el kellene pusztítani a terroristákat és visszafoglalni tőlük az országot.
Kanóc
2016. február 25. 17:41
Erdogan egy súlyos pszichopata. Tulajdonképpen az USA verőlegénye a térségben, a 'menekültválság' egyik fő szponzora, aki nem kicsit túldimenzionálja jelentőségét. Hab a tortán, hogy az elmeroggyant, kiöregedett hippi Kanzerlin ennek a bűnözőnek tömi a feneketlen pénzeszsákját és védelemért koldul nála. Amire természetesen senki sem hatalmazta fel.
Strassnoff Ignác
2016. február 25. 16:28
Ez már nem az első cikk erről a csodás tűzszünetről, de az alapvető információt még mindig hiányolom. KI NEM FOG LŐNI, KIRE? KI TARTJA MAGÁRA NÉZVE KÖTELEZŐNEK EZT A TŰZSZÜNETET? AZ AMCSIK ÉS AZ OROSZOK KÖTÖTTÉK. BESZARÁS. AZT SE TUDTAM, HOGY HADBAN ÁLLNAK. Szóval ha esetleg valami tanult egyed kifejtené, hogy mitől is lesz az a béke?
o _ A
2016. február 25. 13:23
És mennyire igaza van, de most ugyebár mindenki lehurrogja, mivel ő lett a mumus, amiért megelégelték, hogy a ruszkik nem csak mérsékelt török etnikumú felkelőket gyilkoltak "ISIS/terrorizmus elleni harc" címszó alatt, de mindezt úgy tették, hogy közben folyamatosan berepültek a török légtérbe. Kb mintha a tótok repülői azért vágnának le magyar földnyelveket, hogy hatékonyabban tudjanak felvidéki magyarokat bombázni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!